Povezane vesti
"Ne verujte propagandi": Lukašenkova rivalka Tihanovska: Protesti u Belorusiji nikada nisu bili protiv Rusije
Blic 09.09.2020
Protestni pokret u Belorusiji nikada nije bio usmeren protiv Rusije, izjavila je danas liderka beloruske opozicije Svetlana Tihanovska, koja se trenutno nalazi u Litvaniji. - To nije bila borba protiv Rusije ni u jednoj fazi i sigurna sam da neće ni… »
Tihanovska: Beloruski protesti nikada nisu bili protiv Rusa
Nova 09.09.2020
Protesti u Belorusiji nikada nisu bili usmereni protiv Rusije, poručila je jedna od vođa beloruske opozicije i bivši predsednički kandidat Svetlana Tihanovska. “Narodi Belorusije i Rusije su uvek bili bliski susedi i prijatelji i sigurna sam da će tako… »
Lukašenkova rivalka poručila: Protesti u Belorusiji nikada nisu bili borba protiv Rusije
Kurir 09.09.2020
Protesti u Belorusiji nikada nisu bili usmereni protiv Rusije, izjavila je liderka beloruske opozicije Svetlana Tihanovskaja, koja se trenutno nalazi u Litvaniji. „Ni u jednoj fazi to nije bila borba protiv Rusije i sigurna sam da neće postati takva“… »
Vesti dana »
Tramp dao krajnji rok Iranu: Uslediće kobne posledice ako ne igra po njegovim pravilima
Mondo pre 31 minutajoš 45 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. april: Ujutru slab prizemni mraz, tokom dana toplo i sunčano
Serbian News Media pre 5 satijoš 29 povezanih
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Beta pre 9 satijoš 21 povezana
Dejan Stanković zadovoljan pobedom Zvezde u Surdulici: "Idemo kući sa tri boda, to je najvažnije"
Dnevnik pre 46 minutajoš 23 povezane
Monfisova labudova pesma: Šoumenu se ne oprašta od Monte Karla
Sport klub pre 56 minutajoš 15 povezanih