Povezane vesti

Centar za društveni dijalog: Grejs period za Vučića

Centar za društveni dijalog: Grejs period za Vučića

Danas 09.09.2020
Lideri Srbije i Kosova nisu potpisali sporazum o normalizaciji ekonomskih odnosa, niti su potpisali bilateralne sporazume sa Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), a sa stanovišta međunarodnog prava problematično je i to što nisu potpisali istovetan… »
CDDR: Mogućnost da se unaprede odnosi sa SAD

CDDR: Mogućnost da se unaprede odnosi sa SAD

Nova 09.09.2020
Sporazum iz Vašingtona otvara prostor za značajno unapređenje srpsko-američkih odnosa, ocenjuje beogradska tink-tenk organizacija, Centar za društveni dijalog i regionalne inicijative. Centar u analizi tog dokumenta, tačku po tačku, konstatuje da osam od… »
“Bajden je bombardovao Beograd, a Tramp normalizovao odnose”

“Bajden je bombardovao Beograd, a Tramp normalizovao odnose”

Nova 09.09.2020
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp i njegov protivkandidat na predstojećim predsedničkim izborima Džo Bajden imaju potpuno suprotan ugao gledanja na spoljnu politiku. U petak je jedna od ključnih razlika izašla na videlo, piše… »
Pohvale republikanskih medija: “Blokbaster” sporazum BG i PR

Pohvale republikanskih medija: “Blokbaster” sporazum BG i PR

Nova 09.09.2020
Predsednik Tramp i kandidat za predsednika Bajden na suprotnim su polovima kada je reč o spoljnoj politici piše "Vašington egzeminer", a ta razlika se najviše videla u petak, kada je Trampova administracija postigla nezamislivo: normalizaciju odnosa… »

Vesti dana »

SAD i Iran: Novi napadi, region upozoren na opasnost

SAD i Iran: Novi napadi, region upozoren na opasnost

Beta pre 38 minutajoš 25 povezanih
Bez velikih vrućina narednih dana

Bez velikih vrućina narednih dana

Ozon press pre 37 minutajoš 26 povezanih
Vembanjama se posuo pepelom: „Bravo za Nikse, ja sam kriv!“

Vembanjama se posuo pepelom: „Bravo za Nikse, ja sam kriv!“

Večernje novosti pre 3 satajoš 21 povezana