Povezane vesti
Vučić: Srbija u Vašingtonu nije prihvatila međusobno priznanje
Slobodna Evropa 09.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kaže da na sastanku u Vašingtonu Srbija nije prihvatila međusobno priznanje Srbije i Kosova. "Ali ono što je napravljeno tamo je da su oni, u stvari, želeli da mi kažemo da je za nas u redu da Izrael prizna nezavisnost… »
Vučić: U Vašingtonu nismo prihvatili međusobno priznanje s Kosovom, nismo ni sluge Rusije
Danas 09.09.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da na sastanku u Vašingtonu Srbija nije prihvatila međusobno priznanje Srbije i Kosova. „Ali ono što je napravljeno tamo je da su oni, ustvari, želeli da mi kažemo da je za nas u redu da Izrael prizna… »
Vučić za avaz: Mini Šengen najbolji za ceo region
Večernje novosti 09.09.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić naglasio je u intervjuu za sarajevski Dnevni avaz da nikada neće odustati od ideje za koju misli da je lekovita i najbolja za ceo region, a to je „mini Šengen“, kojem će se, prema dogovoru iz Vašingtona, priključiti i… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Iran tvrdi: Pokrenuta „najintenzivnija operacija“, Izrael ponovo gađa Teheran
Nova pre 17 minutajoš 37 povezanih
Od jutros četiri teretna broda pogođena projektilom kod Ormuskog moreuza
RTV pre 17 minutajoš 55 povezanih
Kristijan je davio Kristinu pred kamerama! Svi se sećaju strašne scene iz Zadruge, skandali se samo ređali.
Telegraf pre 12 minutajoš 25 povezanih
"Šta bi mi Kobi rekao?": Ubacio 83 poena na jednom meču i prisetio se velikana - napisao samo tri reči uz sliku za večnost
Nova pre 1 satjoš 29 povezanih