Povezane vesti
Pobedili smo mafijašku hobotnicu: Abazović o prvim koracima nove vlade, otkrio ko stoji iza incidenta u Pljevljima
Večernje novosti 09.09.2020
LIDER jedne od tri pobedničke koalicije u Crnoj Gori "Crno na bijelo", Dritan Abazović, rekao je danas da je razgovarano o personalnim rešenjima u novoj vladi, u kojoj će, kako je kazao, biti mesta i za one koji trenutno ne žive u Crnoj Gori. - Mislim da… »
Abazović: Nova vlada biće sve što DPS nije bio
Politika 09.09.2020
PODGORICA – Lider jedne od tri pobedničke koalicije u Crnoj Gori „Crno na bijelo”, Dritan Abazović, rekao je danas da je razgovarano o personalnim rešenjima u novoj vladi, u kojoj će, kako je kazao, biti mesta i za one koji trenutno ne žive u Crnoj Gori… »
Abazović o novim licima u crnogorskoj vladi: Bićete prijatno iznenađeni! (video)
Kurir 09.09.2020
Bićete prijatno iznenađeni personalnim rešenjima nove vlade, rekao je lider koalicije „Crno na bijelo“ Dritan Abazović na konferenciji posle potpisivanja sporazuma o principima nove vlade. „Mislim da ćete svi biti prijatno iznenađeni personalnim… »
"Bićete iznenađeni"
Alo 09.09.2020
Veliki dan za Crnu Goru. Bićete prijatno iznenađeni personalnim rešenjima nove vlade, rekao je lider koalicije "Crno na bijelo" Dritan Abazović na konferenciji posle potpisivanja sporazuma o principima nove vlade. - Mislim da ćete svi biti prijatno… »
Vesti dana »
Ovo su rešenja testa iz srpskog jezika koji su osmaci danas polagali na maloj maturi
Blic pre 24 satajoš 80 povezanih
(Video) Gori tržni centar na Novom Beogradu! Vatrena stihija guta lokale i krov, 40 vatrogasaca na terenu: Crni dim se vidi iz celog grada!
Blic pre 24 satajoš 81 povezana
Tramp: Diplomatski fokus SAD sada se prebacuje na rat u Ukrajini
Insajder pre 2 satajoš 36 povezanih
Predsednik opštine u raspravi sa majkama dece s invaliditetom: Štrajkuju glađu jer im je odbijen zahtev za refundaciju
N1 Info pre 3 satajoš 10 povezanih
Vučić u Tbilisiju: Srbija ostaje posvećena izgradnji partnerstva sa Gruzijom
Beta pre 5 satijoš 30 povezanih