Povezane vesti
Bez smanjenja bodova za upis na budžet, ali biće izuzetaka
Dnevnik 09.09.2020
BEOGRAD: Bez promene Zakona o visokom obrazovanju ne postoji mogućnost da se smanji broj ESPB bodova za upis na budžet u narednu godinu studija, koji sada iznosi 48 bodova, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević i dodaje da će se studentima pomoći na… »
Bez smanjenja bodova za upis na budžet, ali biće izuzetaka
Nova 09.09.2020
Bez promene Zakona o visokom obrazovanju ne postoji mogućnost da se smanji broj ESPB bodova za upis na budžet u narednu godinu studija, koji sada iznosi 48 bodova, kaže ministar prosvete Mladen Šarčević i dodaje da će se studentima pomoći na drugi način… »
Dodatni ispitni rokovi za studente: Šarčević danas donosi konačnu odluku
Mondo 09.09.2020
Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je danas da će Senat BU o dodatnim ispitinim rokovima odlučiti danas i dodao da je dogovor da nakon sednice bude urađena radna verzija modela nastave od 1. oktobra. Ministar prosvete Mladen Šarčević izjavio je… »
Vesti dana »

Ovako je Tramp Saznao da je Kirk umro: "Mislim da sam ja taj koji mu je saopštio, bio je to težak dan"
Blic pre 8 minutajoš 59 povezanih

Većina toplana u Srbiji povećala cenu grejanja: Koliko će koštati po gradovima?
Glas Zaječara pre 7 satijoš 20 povezanih

Premijer Poljske: Istočna straža odgovor NATO Rusiji da ne tolerišemo provokacije
Novi magazin pre 1 satjoš 29 povezanih

Protest zborova Novog Sada ispred zgrade pravosudnih organa povodom saslušanja policajca
N1 Info pre 5 satijoš 6 povezanih

Ništa od nove senzacije: Nemačka u finalu Evrobasketa posle pobede nad Finskom
BBC News pre 43 minutajoš 31 povezana