Повезане вести

Градоначелник Новог Сада честитао својој баки 91. Рођендан: Вучевић баки Драгици послао дирљиву поруку фото

Градоначелник Новог Сада честитао својој баки 91. Рођендан: Вучевић баки Драгици послао дирљиву поруку фото

Курир 09.09.2020
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић честитао је данас својој баки Драгици 91. рођендан Вучевић је баки послао дирљиву поруку. Виев тхис пост он Инстаграм И у десетој деценији предаја није опција ! А пост схаред би Милош… »
Након што је смањио желудац и смршао 70 КГ Дарко Лазић направио још једну промену: Више не изгледа исто! (фото)

Након што је смањио желудац и смршао 70 КГ Дарко Лазић направио још једну промену: Више не изгледа исто! (фото)

Мондо 09.09.2020
Певач променио изглед! Певач променио изглед! Дарко Лазић је због тешке саобраћајне несреће био месецима прикован за кревет. Када је успео да стане на ноге, није могао да тренира и да води рачуна о исхрани, па се толико угојио да… »
Смањио желудац и смршао 70 КГ! Дарко је сада направио промену, певач више не изгледа исто! Сви гледају и не верују фото

Смањио желудац и смршао 70 КГ! Дарко је сада направио промену, певач више не изгледа исто! Сви гледају и не верују фото

Курир 09.09.2020
Певач Дарко Лазић је смршао преко 70 килграма, а сада је одлучио да направи још једну промену. Наиме, Дарко се офарбао у плаво, те више нема тамну боју косе коју је имао иначе. Коментари на рачун његовог изгледа су се само… »
Дарко Лазић више не изгледа овако: Направио промену, сви гледају и не верују

Дарко Лазић више не изгледа овако: Направио промену, сви гледају и не верују

Блиц 09.09.2020
Певач Дарко Лазић осим што је дотерао линију и смршао преко 60 килограма, одлучио је да направи још једну промену у свом изгледу. Наиме, Дарко се офарбао у плаво, те више нема тамну боју косе коју је имао иначе. Лазићева мајка је… »
"Помозите ми, толико ме боли!" Сања Станковић доживела пакао у Дубаију! (фото)

"Помозите ми, толико ме боли!" Сања Станковић доживела пакао у Дубаију! (фото)

Ало 09.09.2020
Није јој било лако... Једно поподне на одмору у Дубаију који је деловао као из снова, за је постало "паклено". Матора Матора Она је била у својој соби, када је изненада почео да пишти апарат који указује на присуство дима у… »

Вести дана »