Povezane vesti
Kostić: Nije mi bliska linija estetike koja određuje spomenik Sefanu Nemanji
Novi magazin 10.09.2020
Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić rekao je, "počinjući sa opštim mestom", da nema dileme da Stefan Nemanja zaslužuje spomenik. "Meni lično nije bliska ona linija estetike koja određuje ovaj aktuelni spomenik, dimenzije… »
Kostić: Stefan Nemanja zaslužuje spomenik ali nije mi bliska ova linija estetike
N1 Info 10.09.2020
Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić rekao je, "počinjući sa opštim mestom", da nema dileme da Stefan Nemanja zaslužuje spomenik. "Meni lično nije bliska ona linija estetike koja određuje ovaj aktuelni spomenik, dimenzije… »
Kostić: Nije mi bliska estetika spomenika Stefanu Nemanji
Nova 10.09.2020
Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić rekao je, "počinjući sa opštim mestom", da nema dileme da Stefan Nemanja zaslužuje spomenik. “Meni lično nije bliska ona linija estetike koja određuje ovaj aktuelni spomenik, dimenzije… »
Vesti dana »
Protest sudija i advokata u Čačku: Obaveza svih nas je da dignemo glas
Ozon press pre 3 satajoš 29 povezanih
Odloženo suđenje novosadskim aktivistima, bolest tužioca produžila agoniju
Luftika pre 7 satijoš 23 povezane
Novosadski studenti pozivaju na protest protiv Mrdićevih zakona: "Ovo je pitanje slobode, ne pristajemo na tužilaštvo pod kontrolom vlasti"
Pravda pre 9 satijoš 10 povezanih
Nije izabran novi direktor RTS-a, Bujošević ostaje na čelu Javnog servisa
Morava info pre 40 minutajoš 21 povezana
"Povratak u Izrael dobro nam je došao..." Trener Makabija pred meč sa Partizanom
Večernje novosti pre 40 minutajoš 33 povezane