Povezane vesti
Ponudio se da me poveze, a onda silovao u kolima: Glumica otkrila stravične detalje - "nisam jedina koju je silovao!"
Mondo 10.09.2020
Glumica koju je na samom početku karijere "silovao moćnik iz filmske industrije" hrabro progovorila o strašnim detaljima iz prošlosti i otkrila da "ima još glumica, samo ćute" Glumica koju je na samom početku karijere "silovao moćnik iz filmske… »
"Povezao me je, pa silovao u automobilu": Danijela Štajnfeld rešila da u javnost iznese nove detalje traume koju je doživela
Blic 10.09.2020
Danijela Štajnfeld kaže da nije jedina glumica koju je moćnik iz srpske filmske industrije silovao. - Nisam jedina koju je silovao ali sam jedina koja je progovorila o tome. Veliki problem je što žene ćute. Zbog toga upadaju u depresiju i odaju se… »
Vesti dana »

Očekivanje neočekivanog raspleta: Političko-pravni manevri velikih sila i Dodika s adutima
Insajder pre 51 minutajoš 66 povezanih

Sprečen promet 40 tona pilećeg mesa zaraženog salmonelom, uhapšene dve osobe iz Ćićevca
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 34 povezane

Još jedna poruka Dodika: Ponovo se oglasio nakon što mu je oduzet mandat! - "Zakleo sam se da ću..."
Kurir pre 1 satjoš 104 povezane

Jako nevreme i poplave u Boru uz upozorenje RHMZ za istočnu Srbiju
Naslovi.ai pre 26 minutajoš 36 povezanih