Povezane vesti
Ponudio se da me poveze, a onda silovao u kolima: Glumica otkrila stravične detalje - "nisam jedina koju je silovao!"
Mondo 10.09.2020
Glumica koju je na samom početku karijere "silovao moćnik iz filmske industrije" hrabro progovorila o strašnim detaljima iz prošlosti i otkrila da "ima još glumica, samo ćute" Glumica koju je na samom početku karijere "silovao moćnik iz filmske… »
"Povezao me je, pa silovao u automobilu": Danijela Štajnfeld rešila da u javnost iznese nove detalje traume koju je doživela
Blic 10.09.2020
Danijela Štajnfeld kaže da nije jedina glumica koju je moćnik iz srpske filmske industrije silovao. - Nisam jedina koju je silovao ali sam jedina koja je progovorila o tome. Veliki problem je što žene ćute. Zbog toga upadaju u depresiju i odaju se… »
Vesti dana »

Hitno upozorenje RHMZ za Mačvanski okrug: Očekuju se grad, kiša i olujni vetrovi
Euronews pre 1 satjoš 49 povezanih

VIDEO Spektakl u trci na 100 metara – Oblik Sevil je najbrži čovek na svetu
Nova pre 1 satjoš 32 povezane

Poljoprivrednici protestuju u Novom Sadu jer Vlada nije ispoštovala ranije dogovore: Traktori će kod Banovine biti jedan dan
Danas pre 1 satjoš 14 povezanih

Jumko i Komrad platili 120.000 za prevoz radnika na skup naprednjaka u Vranjskoj Banji
Vranje news pre 8 satijoš 8 povezanih