Повезане вести
Власт и даље ћути о селидби амбасаде у Јерусалим, Палестина очекује објашњење
Н1 Инфо 10.09.2020
Још увек није извесно да ли ће Србија бити као Гватемала - једина земља на свету која је следила Сједињене Америчке Државе у одлуци да амбасаду у Израелу премести из Тел Авива у Јерусалим. Амбасадор Палестине у Србији, Мохамед… »
Амбасадор Палестине: Тражио сам пријем код Вучића и очекујем објашњење
Н1 Инфо 10.09.2020
Амбасадор Палестине у Србији, Мохамед Набхан, изјавио је за НИН да је тражио пријем код председника Србије Александра Вучића да би добио објашњење око навода да би Србија требало да премести амбасаду у Јерусалим. Набхан у… »
Амбасадор Палестине у Србији: Тражио са пријем код Вучића да објасни наводе о премештању амбасаде
Радио 021 10.09.2020
Амбасадор Палестине у Србији Мохамед Набхан изјавио је за НИН да је тражио пријем код председника Србије Александра Вучића да би добио објашњење око навода да би Србија требало да премести амбасаду у Јерусалим. Набхан за НИН… »
Амбасадор Палестине тражио пријем код Вучића
Нова 10.09.2020
Амбасадор Палестине у Србији Мохамед Набхан изјавио је за НИН да је тражио пријем код председника Србије Александра Вучића да би добио објашњење око навода да би Србија требало да премести амбасаду у Јерусалим. Набхан у… »
Вести дана »
Јаћимовић: Толико сам изгубио вољу за животом кад сам синоћ видео колико су децу испребијали
Данас пре 44 минутајош 7 повезаних
Хапшење у Сремској Митровици Приликом прегледа пронашли му више од килограм наркотика
Ало пре 9 минутајош 8 повезаних