Повезане вести
Колесникова тврди да су белоруске власти претиле да ће је убити
Н1 Инфо 10.09.2020
Истакнута опозициона активисткиња Марија Колесникова која се цепањем пасоша супротставила свом насилном протеривању из Белорусије, рекла је да су јој белоруске власти претиле да ће је убити. Она је у саопштењу које је објавио… »
Колесникова: Пријетили су ми да ћу напустити земљу 'жива или у комадима'
Ал Јазеера 10.09.2020
Власти су затвориле Марију Колесникову под оптужбом да је судјеловала у покушају илегалног преузимања власти. Бјелоруска опозициона политичарка Марија Колесникова казала је да су јој бјелоруски обавјештајци ставили врећу на… »
Извешћемо те у деловима": Како је белоруски кгб хтео да из земље избаци Лукашенкову противницу
Мондо 10.09.2020
Истакнута белоруска опозициона активисткиња, Марија Колесникова, која је на граници са Украјином поцепала пасош како не би била протерана, оптужила је данас власти у Белорусији да су јој претили смрћу. Истакнута белоруска… »
Колесникова поручила: Ставили су ми кесу преко главе и претили да ће ме убити! Покушали су да ме насилно депортују видео
Курир 10.09.2020
Белоруска опозициона политичарка Марија Колесникова тврди да су јој безбедносни званичници ставили кесу преко главе и да су претили да ће је убити када су покушали да је насилно депортују у Украјину раније ове недеље, наводи се… »
“Лукашенкови људи су ми претили да ће ме убити”
Нова 10.09.2020
Белоруска опозициона политичарка Марија Колесникова приведена је због сумње да је починила издају, у оквиру кривичног поступка који укључује покушај преузимања власти, цитирала је руска новинска агенција РИА њеног адвоката… »
Вести дана »
Табаковић: Инфлација у паду због ограничења трговинских маржи, раст БДП дупло мањи од очекиваног
Југмедиа пре 13 минутајош 30 повезаних
Ђукић: Нема чаробног решења за НИС, Влада прави драму док је на улицама Београда и Новог Сада много света
Н1 Инфо пре 1 сатјош 45 повезаних
Немачки дневник: Балкану се мора јасно рећи да ће ући у ЕУ, па и Србији где Вучић неће заувек владати
Данас пре 2 сатајош 13 повезаних
Србија, ипак, није најгора на свету: Дупло скупљи тим од "орлова" не иде на Мундијал
Мондо пре 42 минутајош 30 повезаних