Povezane vesti
U Crnoj Gori od uspostavljanja letova 12.000 putnika iz Srbije
RTV 10.09.2020
PODGORICA - Od uspostavljanja avio-saobraćaja sa Srbijom, u Crnu Goru sletelo je oko 12.000 putnika, koji su po brojnosti na trećem mestu. Od 19. avgusta, kada je uspostavljen avio-sabraćaj sa Srbijom, na podgorički aerodrom sletelo je 4.000 putnika, a… »
Objavljena brojka srpskih turista koji su letovali u Crnoj Gori od uspostavljanja letova
Telegraf 10.09.2020
Da li vas iznenađuje ovaj broj? Od uspostavljanja avio-saobraćaja sa Srbijom, u Crnu Goru sletelo je oko 12.000 putnika, koji su po brojnosti na trećem mestu. Od 19. avgusta, kada je uspostavljen avio-sabraćaj sa Srbijom, na podgorički aerodrom sletelo… »
Vesti dana »
Tramp: Uzimao sam veće doze aspirina od preporučenih, zato imam modrice
RTV pre 6 satijoš 1 povezana
Pred nama je osetno topliji dan: U ovom delu Srbije biće i do 15°C, međutim, negde i kišovito
Telegraf pre 1 satjoš 3 povezane
"Navikla sam od brata na sve", Rada o Nenadovoj izjavi da ne priča sa njima, pa pomenula haos Đoganijevih
Telegraf pre 5 satijoš 3 povezane
Baš, baš težak zadatak za Obradovića i Zvezdu na startu godine! Kladionice crveno-belima prognoziraju paklen start godine
Kurir pre 5 minutajoš 5 povezanih
"Imao je zlatni lančić sa Bogorodicom" Majka očajnički traži sina (16) nestalog posle eksplozije u Švajcarskoj
Blic pre 9 satijoš 1 povezana