Повезане вести

Надал о Ђоковићу: Нема никакве намере нити је то било нешто застрашујуће

Надал о Ђоковићу: Нема никакве намере нити је то било нешто застрашујуће

Спортски журнал 10.09.2020
Чуде мало овакве речи, знајући да је раније био много оштрији према Београђанину. Антонио Надал, стриц Рафаела Надала и његов некадашњи тренер, за медије у Шпанији је написао колумну у којој се осврнуо и на дисквалификацију… »
Надалов стриц више пута гледао снимак кад Новак погађа судију, каже да је престрого дисквалификован!

Надалов стриц више пута гледао снимак кад Новак погађа судију, каже да је престрого дисквалификован!

Телеграф 10.09.2020
Тони Надал стао у заштиту најбољег тенисера света. Стриц Рафаела Надала, његов дугогодишњи тренер и тениски отац Тони Надал већ се једном оглашавао поводом дисквалификације Новака Ђоковића са УС Опена, у којем је рекао да је… »
"Погледао сам Новаков снимак више: Пута!" Речи Надала одзвањању планетом, тек се сада закувало!

"Погледао сам Новаков снимак више: Пута!" Речи Надала одзвањању планетом, тек се сада закувало!

Спортал блиц 10.09.2020
Тек се сада закувало у свету тениса. Стриц шпанског тенисера Рафаела Надала написао је за тамошње медије колумну у којој је стао у обрану најбољег тенисера света након што је Србин дисквалификован јер је, додуше нехотице… »
Породица Надал брани Ђоковића: Погледао сам снимак више пута, Новак није имао намеру!

Породица Надал брани Ђоковића: Погледао сам снимак више пута, Новак није имао намеру!

Мондо 10.09.2020
Коначно је неко стао на његову страну... Коначно је неко стао на његову страну... Новак Ђоковић је дисквалификован са УС Опена у недељу, али спортски свет и даље прича само о њему и линијском судији коју је лоптица погодила… »

Вести дана »