Повезане вести

"Даћу гол против милана": Коларов првом изјавом купио навијаче Интера: "Конте је значајно утицао на трансфер!"

"Даћу гол против милана": Коларов првом изјавом купио навијаче Интера: "Конте је значајно утицао на трансфер!"

Спортал блиц 10.09.2020
Капитен репрезентације Србије Александар Коларов, напустио је Рому и у уторак потписао уговор са Интером. Преговори су успешно окончани почетком седмице, Рома је пристала да пусти за милион евра, а нови члан "нероазура", , дао је… »
Рома, Лацио, Интер - Коларов иде стопама свог идола: Судбина је била да дођем у Интер, можда овде и завршим каријеру

Рома, Лацио, Интер - Коларов иде стопама свог идола: Судбина је била да дођем у Интер, можда овде и завршим каријеру

Мондо 10.09.2020
Капитен Србије 10 година је "флертовао" с Интером пре трансфера. Капитен Србије 10 година је "флертовао" с Интером пре трансфера Играо за Лацио, Рому, а сада је дошао у Интер, феноменално изводи слободне ударце. Александар… »
Интер представио коларова: Био је ово лаган избор за мене

Интер представио коларова: Био је ово лаган избор за мене

Вечерње новости 10.09.2020
КАПИТЕН Србије Александар Коларов (34) представљен је јуче као ново појачање Интера. - Тачно је да сам неколико пута раније био близу преласка у Интер и најзад сам стигао. Био је ово лаган избор за мене, нисам размишљао два… »
Коларов: Можда ћу као мој идол Синиша завршити каријеру у Интеру

Коларов: Можда ћу као мој идол Синиша завршити каријеру у Интеру

Моззарт спорт 10.09.2020
„Када су ме позвали, нисам два пут размишљао“, признаје српски ас. Било је суђено Александру Коларову да једном обуче Интеров дрес. Како је сам рекао на представљању у новом клубу, неколико пута раније је био надомак преласка… »

Вести дана »