Повезане вести

Вашингтон после 30 година отворио врата Србији, Путин се извинио због Захарове

Вашингтон после 30 година отворио врата Србији, Путин се извинио због Захарове

Политика 10.09.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да у споразуму није наведено да Србија не може да користи кинеску опрему за 5Г мрежу, већ да не може да користи опрему која није проверена. После три деценије врата Беле куће смо… »
Вучић: Поштоваћемо споразум из Вашингтона

Вучић: Поштоваћемо споразум из Вашингтона

Слободна Европа 10.09.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће Србија своје обавезе из споразума о нормализацији економских односа са Косовом који је потписан 4. септембра у Вашингтону, осим "ако буде видела да нико други не испуњава… »
„Путин ми се извинио због Захарове“

„Путин ми се извинио због Захарове“

Вести онлине 10.09.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је пре одласка у Вашингтон наговештавао да ће бити изненађења. Вучић је у интервјуу РТС објаснио шта се дешавало у Вашингтону. – Покушаћу да говорим нешто другачије, да људи… »
Вучић за РТС: Учинили смо све да Србија сачува мир, а да не изгуби ништа

Вучић за РТС: Учинили смо све да Србија сачува мир, а да не изгуби ништа

РТС 10.09.2020
Председник Александар Вучић каже за РТС да су САД одшкринуле врата Србији и да је први пут наша земља означена као важан партнер. Што се тиче нове владе, нада се да ће бити формирана до краја месеца и верује да ће у њој бити… »
Вучић: Успели смо да одшкринемо врата Беле куће, Путин ми се извинио

Вучић: Успели смо да одшкринемо врата Беле куће, Путин ми се извинио

Н1 Инфо 10.09.2020
Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да је Србија успела да одшкрине врата Беле куће и да је у Сједињеним Државама Србији указано поштовање и она је означена као важан партнер. Извор: РТС "Нисам глуп да мислим да… »
"Србији први пут после 30 година указана част у САД": Вучић - Бела кућа до сада била резервисана за Албанце!

"Србији први пут после 30 година указана част у САД": Вучић - Бела кућа до сада била резервисана за Албанце!

Мондо 10.09.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је позиција Србије данас тешка, али да смо одшкринули врата Беле куће. Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас да је позиција Србије данас тешка, али да смо… »
Вучић: На најтежем месту сам рекао “не” признању Косова

Вучић: На најтежем месту сам рекао “не” признању Косова

Нова 10.09.2020
Коментаришући недавно потписани споразум о нормализацији економских односа између Београда и Приштине, председник Србије Александар Вучић, изјавио је вечерас гостујући на Радио телевизији Србије да је на "најтежем месту" рекао… »
Вучић: На најтежем месту сам рекао "не", учинили смо све за будућност Србије

Вучић: На најтежем месту сам рекао "не", учинили смо све за будућност Србије

РТВ 10.09.2020
БЕОГРАД - Председник Србије Александар Вучић рекао је вечерас да српска делегација у Вашингтон није отишла да би остварила велику победу, јер се велика победа остварује у рату, већ малу победу, а мале победе су везане за мир… »
Председник Вучић О свим важним темама: О српској столици, Путиновом извињењу, повећању пензија и новом премијеру

Председник Вучић О свим важним темама: О српској столици, Путиновом извињењу, повећању пензија и новом премијеру

Курир 10.09.2020
Председник Републике Србије Александар Вучић је, гостујући у емисији на јавном сервису, говорио о свим актуелним темама. Вучић је детаљно појаснио шта пише у споразуму потписаном у Вашингтону, али и открио да је свима са обе… »
Вучић: 'Америка одшкринула врата према нама и учествоваће у бројним пројектима'

Вучић: 'Америка одшкринула врата према нама и учествоваће у бројним пројектима'

Бета 10.09.2020
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас у Београду да Бела кућа у претходних 30 година "није била отворена за Србе" и да су САД сада, током његове проплонедељне посете, "први пут означиле Србију као важног… »
Путин ми се лично извинио: Председник Србије о разговору са председником Русије

Путин ми се лично извинио: Председник Србије о разговору са председником Русије

Мондо 10.09.2020
Путин и Русија нам се никада низашта нису извињавали али овога пута су се и председник Русије и шеф дипломатије Лавров обојица извинили због инцидента који је направила службеница министарства спољних послова, каже Александар… »
Вучић: САД одшкринуле врата Србији, Путин ми се извинио због поста Захарове

Вучић: САД одшкринуле врата Србији, Путин ми се извинио због поста Захарове

Радио 021 10.09.2020
Председник Александар Вучић каже за РТС да су САД одшкринуле врата Србији и да је први пут наша земља означена као важан партнер. Александар Вучић је рекао у интервју РТС-у да Србија у САД никада није имала подршку и да су та… »
Вучић: Пост Захарове је био несмотрен и због тога ми се Путин лично извинио

Вучић: Пост Захарове је био несмотрен и због тога ми се Путин лично извинио

Србија данас 10.09.2020
Вучић се обраћа грађанима на РТС-у. Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ми се председник Русије Владимир Путин лично извинио због инцидента са портапролком Министарства спољних послова Русиије Маријом… »
“Мој бо није кретен”: Бајден се обрушио на Трампа због покојног сина

“Мој бо није кретен”: Бајден се обрушио на Трампа због покојног сина

Вечерње новости 10.09.2020
ДЕМОКРАТСКИ кандидат за председника САД Џозеф Бајден у финишу председничке кампање се обрушио на републиканског ривала, актуелног шефа Беле куће Доналда Трампа у тренутку када је на најпрестижнијој вашингтонској адреси било у… »

Вести дана »