Повезане вести
Петар Стругар нападнут: Пијани радник ме ударио песницом
Нова 10.09.2020
Глумац Петар Стругар за портал Нова.рс потврдио је физички нападнут на салашу, након што га је радник имања ударио песницом. Стругар је рекао да је кренуо кући из Коњичког клуба “Стремен”, чији је власник, када је нападнут… »
Медији: Нападнут Петар Стругар
Вести онлине 10.09.2020
Познати глумац Петар Стругар пријавио је да је у физички нападнут у Јакову, на салашу чији је закупац, пишу медији. Стругара је, наводно, песницом у главу ударио радник на саласу И. Г. после краће вербалне расправе. Он је упућен… »
Прва изјава Петра Стругара након што је нападнут: Глумац објаснио шта се догодило
Телеграф 10.09.2020
До инцидента је дошло у Јакову, потврдио је глумац. Глумац Петар Стругар потврдио је за портал Телеграф.рс да је повређен и објаснио како је дошло до инцидента. Подсећамо, инцидент се догодио на салашу "Стремен" у Јакову, чији је… »
Петар Стругар после напада за Курир: Глумац открио како је добио ударац у коњичком клубу!
Курир 10.09.2020
Петар Стругар пријавио је да је у физички нападнут у Јакову, на салашу чији је закупац. Глумац се огласио за "Курир" и признао шта се тачно десило. "Кренуо сам кући из коњичког клуба који држим и зауставио ме радник салаша и… »
Вести дана »
Следе нам незапамћене хладноће, температуре у појединим деловима Србије до -25 степени: Да ли ће бити снега наредних дана
Правда пре 59 минутајош 35 повезаних
Виши суд потврдио: Суђење Селаковићу за Генералштаб почиње 4. фебруара
Морава инфо пре 1 сатјош 32 повезане
Виши суд: Суваљ из Ћациленда осуђиван на више од 10 година затвора за кривична дела силовања, отмице, разбојништва...
Н1 Инфо пре 2 сатајош 18 повезаних
(Фото, видео) Кључају немири у Америци "Одј***те из града": Хаос на улицама, агент ИЦЕ убио жену, ситуација измиче контроли
Блиц пре 14 минутајош 43 повезане