Povezane vesti
Novosađaninu osumnjičenom za pedofiliju određen pritvor do 30 dana
Dnevnik 11.09.2020
NOVI SAD: N. P. (49) osimnjičenom za nedozvoljene polne radnje, nakon saslušanja na predlog tužilaštva, sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Novom Sadu odredio je pritvor do 30 dana. Kako „Dnevnik“ saznaje, ova mera, mu je izrečena da se spreči… »
Ispovest majke žrtve Novosađanina uhapšenog zbog pedofilije
Dnevnik 11.09.2020
Novosadska policija uhapsila je N. P. (49) iz Novog Sada zbog sumnje da je učinio krivično delo nedozvoljene polne radnje. Sumnja se da je on neprimereno dodirivao osmogodišnju devojčicu, saopštila je Policijska uprava Novi Sad. Osumnjičenom je određeno… »
Majka žrtve pedofila iz novog sada očajna: Kada sam čula šta je radio mojoj ćerki, razmišljala sam da ubijem gada!
Mondo 11.09.2020
Novosađanin N. P. (49) uhapšen je zbog sumnje da je od maja do septembra seksualno zlostavljao komšinicu (8), i to kada je ona boravila u njegovoj kući kao gošća. Osumnjičenom pedofilu lisice su stavljene prekjuče, a tereti se za krivično delo… »
"Ulazio je u sobu gde su deca i dodirivao je": Posle hapšenja novosadskog pedofila, oglasila se majka napastvovane devojčice i…
Blic 10.09.2020
Novosađanin N. P. (49) uhapšen je u sredu zbog sumnje da je neprimereno dodirivao osmogodišnju devojčicu, potvrđeno je za "Blic" u policiji. Kako saznajemo, N. P. je komšija nesrećne devojčice i dobar prijatelj njenih roditelja a to nam je potvrdila i… »
Vesti dana »

"Situacija se usložnjava i po pitanju naših ekonomija": Vučić se obraća iz Budimpešte nakon sastanka sa Orbanom
Mondo pre 30 minutajoš 45 povezanih

Vučić posle sastanka sa Orbanom: Teški udarci oko nafte i gasa za Srbiju, neće biti lako, ali ljudi ne treba da brinu
Euronews pre 25 minutajoš 95 povezanih

Razveli se po hitnom postupku, uzela mu 3 stana Nebojša Pavković je bio u braku sa ovom voditeljkom, zbog nje je bio na meti osude
Alo pre 4 satijoš 58 povezanih

Posetili smo rodno mesto generala Nebojše Pavkovića: Meštani Senjskog rudnika u suzama, slomila ih tužna vest
Telegraf pre 45 minutajoš 30 povezanih