Povezane vesti
"Bolje da sam ja umrla": Baba trudnice koja je poginula u nesreći kod Dobanovačke petlje otkrila Smiljaninu tragičnu sudbinu
Blic 11.09.2020
"Smiljana je trebalo da se porodi na Božić i, umesto da se radujem praunuci, sahranjujem unuku. Ne dao bog nikom, bolje da sam ja umrla." Ovo je za Kurir rekla Nada Mataković, baka Smiljane Trivić (35), trudnice koja je u sredu poginula u udesu na… »
"Radovao se novom poslu": Ispovest oca čiji je sin poginuo u stravičnom udesu kod Dobanovačke petlje
Blic 11.09.2020
Kristijan se, upravljajući "pežoom 308", navodno kretao zaustavnom trakom. Da li je sa te strane obilazio neko vozilo, ne znam, ali kada je video da u njoj stoji kamion, pokušao je da se uključi u srednju traku. Nažalost, nije u tome uspeo i tako je… »
Vesti dana »

Grmljaviske oluje već tutnje ovim predelima Srbije, evo gde se još očekuju: Preti nevreme, moguć i grad
Telegraf pre 26 minutajoš 32 povezane

Uzbuna u Banjaluci: Dojava o bombi u zgradi Narodne skupštine RS pred početak posebne sednice
Euronews pre 12 minutajoš 22 povezane

Kalas: Najbolja garancija bezbednosti za Ukrajinu je njena jaka vojska
Politika pre 27 minutajoš 26 povezanih

Peđa Mitrović pisao Nenadu Stefanoviću: "Politički motivisano neravnopravno postupanje"
N1 Info pre 46 minutajoš 5 povezanih

Izrael je pokrenuo ofanzivu na Gazu: Vojska već kontroliše 75 posto pojasa (mapa)
Pravda pre 1 satjoš 24 povezane