Povezane vesti
"Bolje da sam ja umrla": Baba trudnice koja je poginula u nesreći kod Dobanovačke petlje otkrila Smiljaninu tragičnu sudbinu
Blic 11.09.2020
"Smiljana je trebalo da se porodi na Božić i, umesto da se radujem praunuci, sahranjujem unuku. Ne dao bog nikom, bolje da sam ja umrla." Ovo je za Kurir rekla Nada Mataković, baka Smiljane Trivić (35), trudnice koja je u sredu poginula u udesu na… »
"Radovao se novom poslu": Ispovest oca čiji je sin poginuo u stravičnom udesu kod Dobanovačke petlje
Blic 11.09.2020
Kristijan se, upravljajući "pežoom 308", navodno kretao zaustavnom trakom. Da li je sa te strane obilazio neko vozilo, ne znam, ali kada je video da u njoj stoji kamion, pokušao je da se uključi u srednju traku. Nažalost, nije u tome uspeo i tako je… »
Vesti dana »

U Srbiji danas Dan žalosti: Najmanje 59 mrtvih u nezapamćenoj tragediji u Severnoj Makedoniji
Dnevnik pre 27 minutajoš 36 povezanih

Novi Sad - studenti pokušali noćas da blokiraju Skupštinu grada, policija ih sprečila
RTS pre 15 minutajoš 19 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 58 minutajoš 17 povezanih

VIDEO: Studenti pokušali da blokiraju Skupštinu Novog Sada, kordon policije ih silom odgurao
Radio 021 pre 1 satjoš 8 povezanih

Nastavlja se sednica parlamenta, očekuje se konstatovanje ostavke premijera Vučevića
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih