Повезане вести

Кину узнемириле трампове изјаве о оружју: Америка увећава ризик нуклеарног сукоба, намећу менталитет хладног рата!

Кину узнемириле трампове изјаве о оружју: Америка увећава ризик нуклеарног сукоба, намећу менталитет хладног рата!

Курир 11.09.2020
Сједињене Америчке Државе увећавају ризик нуклераног сукоба и страховања међународне заједнице, па стога Кина захтева да престану активности које подривају систем међународних уговора о контроли наоружања, рекао је данас… »
Трамп: Допадам се Путину, а и он мени! То је добро, а слажем се и са Кимом! И, имамо оружје боље и од Русије и Кине!

Трамп: Допадам се Путину, а и он мени! То је добро, а слажем се и са Кимом! И, имамо оружје боље и од Русије и Кине!

Курир 11.09.2020
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да ни Русија ни Кина не поседују наоружање какво има Америка. Трамп је такође одговорио на критике због слагања са председником Русије Владимиром Путином. Трамп је прокоментарисао наводе… »
Трамп: Имам нешто што немају ни Путин, ни Си Ђинпинг

Трамп: Имам нешто што немају ни Путин, ни Си Ђинпинг

Правда 11.09.2020
Председник САД Доналд Трамп изјавио је да ни Русија ни Кина не поседују наоружање какво има Америка. Трамп је такође одговорио на критике због слагања са председником Русије Владимиром Путином. Трамп је прокоментарисао наводе… »
Умањивао опасност од короне: Књига Бес открива однос Доналда Трампа према пандемији ковида 19

Умањивао опасност од короне: Књига Бес открива однос Доналда Трампа према пандемији ковида 19

Вечерње новости 11.09.2020
АМЕРИЧКИ председник Доналд Трамп,негирао је оптужбе које је у књизи "Бес" објавио амерички новинар Боб Вудворд, који наводи да је лидер САД био свестан тежине опасности од вируса короне, али је грађанима говорио да он не… »

Вести дана »