Povezane vesti
Ambasador Godfri dao krv povodom 11. septembra, pozdravio dogovor u Vašingtonu
Glas Amerike 11.09.2020
Amabasador Sjedinjenih Država u Srbiji Entoni Godrfi izjavio je u petak da je srećan zbog sporazuma koji je u sklopu dijaloga Beograda i Prištine potpisan u Vašingtonu i da ohrabruje ljude koji su bili u Vašingtonu da se pridržavaju tog sporazuma. Godfri… »
Ambasador Godfri: Srbija pred teškim odlukama
Pravda 11.09.2020
Srpska vlada mora da donese mnogo teških političkih odluka i većina razgovora će biti u Briselu, ali mi pokušavamo da se fokusiramo na konkretne stvari koje odmah možemo da uradimo, rekao je danas američki ambasador u Beogradu Entoni Godfri o sporazumu… »
Godfri: Srbija pred teškim odlukama
RTV 11.09.2020
BEOGRAD - "Srpska vlada mora da donese mnogo teških političkih odluka i većina razgovora će biti u Briselu, ali mi pokušavamo da se fokusiramo na konkretne stvari koje odmah možemo da uradimo", izjavio je američki ambasador u Srbiji Entoni Godfri o… »
Godfri: Srbiju očekuje mnogo teških političkih odluka
N1 Info 11.09.2020
Srpska vlada mora da donese mnogo teških političkih odluka i većina razgovora će biti u Briselu, ali mi pokušavamo da se fokusiramo na konkretne stvari koje odmah možemo da uradimo, rekao je američki ambasador u Beogradu Entoni Godfri o sporazumu… »
Godfri: Nisam zadovoljan ekonomskom saradnjom Srbije i SAD, Rusija koristi gas za političke ciljeve
Beta 11.09.2020
Ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri izjavio je da nije zadovoljan stepenom ekonomske saradnje Srbije i SAD. Godfri je za RTS rekao da ga veoma raduje što će američka razvojna agencija DFC doći u Srbiju. "Svi smo u planovima. Mnogo radimo na tome… »
Godfri: Nisam zadovoljan ekonomskom saradnjom Srbije i SAD
Slobodna Evropa 11.09.2020
Ambasador Sjedinjenih Američkih Država u Beogradu Entoni Godfri (Anthony Godfrey) rekao je za Radio Televiziju Srbije (RTS) da nije zadovoljan stepenom ekonomske saradnje Srbije i SAD, jer želi da on bude još viši i bolji. Godfri je istakao da ga veoma… »
Godfri: Srbiju očekuje mnogo teških političkih odluka
Nova 11.09.2020
Srpska vlada mora da donese mnogo teških političkih odluka i većina razgovora će biti u Briselu, ali mi pokušavamo da se fokusiramo na konkretne stvari koje odmah možemo da uradimo, rekao je američki ambasador u Beogradu Entoni Godfri o sporazumu… »
Vesti dana »
RHMZ najavio hladna jutra i tople dane: Evo kakvo nas vreme čeka do 8. oktobra
NIN pre 12 minutajoš 28 povezanih
Srbiji produžen gasni aranžman sa Rusijom do kraja godine po istim uslovima
Telegraf pre 16 minutajoš 26 povezanih
Ministarstvo odbrane Rusije: Masovni napad na Kijev, pogođeni komunikacioni centri i energetska postrojenja
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 20 povezanih
Srbiji produžen gasni aranžman sa Rusijom do kraja godine po istim uslovima
Newsmax Balkans pre 12 minutajoš 14 povezanih