Повезане вести

Раднику салаша одређен притвор од 48 часова због нанетих тешких повреда Петру Стругару

Раднику салаша одређен притвор од 48 часова због нанетих тешких повреда Петру Стругару

Телеграф 11.09.2020
Како сазнајемо, глумац за сада неће морати на операцију. Раднику на салашу чији је закупац Петар Стругар, И. Г. који се терети за напад на глумца, данас је по налогу Трећег основног тужилаштва одређено задржавање до 48 часова. У… »
Подливи и повређен нос: Прва слика Петра Стругара након што је претучен

Подливи и повређен нос: Прва слика Петра Стругара након што је претучен

Телеграф 11.09.2020
Инцидент се догодио на салашу у четвртак, а случај је под истрагом. Глумац Петар Стругар је према његовим тврдњама претучен у четвртак, 10. септембра, на салашу у Јакову, где је задобио повреде од радника на салашу који је у… »
Петар Стругар завршио са сломљеним костима, а ово није његов први инцидент

Петар Стругар завршио са сломљеним костима, а ово није његов први инцидент

Ноизз 11.09.2020
Глумац Петар Стругар јуче је задобио физичке повреде након свађе са радником на салашу чији је он закупац. Наводно глумац има прелом носа и очне шупљине, па да ће због тога морати да иде на операцију. Друга страна не каже… »
Стругар: "Био је у алкохолисаном стању кад ме је ударио", радник салаша: "Рекао ми је да смрдим"

Стругар: "Био је у алкохолисаном стању кад ме је ударио", радник салаша: "Рекао ми је да смрдим"

Телеграф 11.09.2020
После глумчеве изјаве, радник салаша изнео је своју страну приче. Петар Стругар пријавио је у четвртак полицији да је физички нападнут, према његовим тврдњама, од стране радника на салашу у Јакову, чији је глумац закупац. Након… »

Вести дана »