Povezane vesti

Radniku salaša određen pritvor od 48 časova zbog nanetih teških povreda Petru Strugaru

Radniku salaša određen pritvor od 48 časova zbog nanetih teških povreda Petru Strugaru

Telegraf 11.09.2020
Kako saznajemo, glumac za sada neće morati na operaciju. Radniku na salašu čiji je zakupac Petar Strugar, I. G. koji se tereti za napad na glumca, danas je po nalogu Trećeg osnovnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova. U saopštenju… »
Podlivi i povređen nos: Prva slika Petra Strugara nakon što je pretučen

Podlivi i povređen nos: Prva slika Petra Strugara nakon što je pretučen

Telegraf 11.09.2020
Incident se dogodio na salašu u četvrtak, a slučaj je pod istragom. Glumac Petar Strugar je prema njegovim tvrdnjama pretučen u četvrtak, 10. septembra, na salašu u Jakovu, gde je zadobio povrede od radnika na salašu koji je u glumčevom zakupu… »
Petar Strugar završio sa slomljenim kostima, a ovo nije njegov prvi incident

Petar Strugar završio sa slomljenim kostima, a ovo nije njegov prvi incident

Noizz 11.09.2020
Glumac Petar Strugar juče je zadobio fizičke povrede nakon svađe sa radnikom na salašu čiji je on zakupac. Navodno glumac ima prelom nosa i očne šupljine, pa da će zbog toga morati da ide na operaciju. Druga strana ne kaže tako... - Krenuo sam… »
Strugar: "Bio je u alkoholisanom stanju kad me je udario", radnik salaša: "Rekao mi je da smrdim"

Strugar: "Bio je u alkoholisanom stanju kad me je udario", radnik salaša: "Rekao mi je da smrdim"

Telegraf 11.09.2020
Posle glumčeve izjave, radnik salaša izneo je svoju stranu priče. Petar Strugar prijavio je u četvrtak policiji da je fizički napadnut, prema njegovim tvrdnjama, od strane radnika na salašu u Jakovu, čiji je glumac zakupac. Nakon Petrove izjave za… »

Vesti dana »