Povezane vesti
Zvezda predstavila novo pojačanje: ‘ Siniša i Materaci su mi rekli da odmah dođem, Boaći mi je bio cimer’
Hot sport 11.09.2020
Završeno je i predstavljanje novog fudbalera Crvene zvezde! Falćineli se obratio novinarima i poslao poruke za sve koji prate Crvenu zvezdu. –Vrlo sam zadovoljan i počastvovan što sam postao deo ove velike porodice. Verujem da će ova mogućnost i… »
Falčineli zadužio broj 16 i otkrio: Bio sam cimer s Boaćijem, Miha i Materaci mi rekli da dođem
Mozzart sport 11.09.2020
“Bio je velika želja Dejana Stankovića”, dodaje sportski direktor Mitar Mrkela. Životna šansa. Tako Dijego Falčineli opisuje dolazak u Crvenu zvezdu, iako su reki oni koji iz italijanskog fudbala dolaze u srpski. Međutim, Falčineli se nije… »
“Bio sam cimer sa Boaćijem, Miha me je poslao u Zvezdu”
Nova 11.09.2020
Novi fudbaler Crvene zvezde Dijego Falčineli izjavio je da mu je Siniša Mihajlović savetovao da treba da prihvati ponudu crveno-belih. Sportski direktor Mitar Mrkela je rekao da je Italijan bio velika želja trenera Dejana Stankovića. “Igrao je za… »
Falćineli brutalno iskren! Nije samo Miha, evo koja italijanska legenda ga je zvala i rekla da mora u Zvezdu!
Sportal blic 11.09.2020
Novi fudbaler Crvene zvezde Dijego Falćineli rekao je danas da je veoma srećan i počastvovan zbog dolaska u trofejni srpski klub. - Veoma sam srećan i počastvovan što sam postao deo ove slavne porodice. Dočekan sam sa velikom toplinom, svi se veoma… »
Mihajlović i materaci su rekli - zvezda: Italijan zadužio broj "16" i otkrio ko ga je sve ubeđivao da dođe!
Mondo 11.09.2020
Novi napadač Crvene zvezde je stigao u Ljutice Bogdana. Novi napadač Crvene zvezde je stigao u Ljutice Bogdana. Crvena zvezda je dočekala svog prvog italijanskog igrača u istoriji - napadača Dijega Falćinelija (29). Na promociji u medija centru… »
Fanćineli prvi put pred novinarima: Mihajlović i Materaci su me savetovali da dođem u Zvezdu (foto)
Večernje novosti 11.09.2020
NA stadionu "Rajko Mitić" okupili su se novinari kako bi videli uživo i upoznali novo pojačanje Crvene zvezde - Italijana Dijega Fanćinelija. Iz prvih reči doskorašnjeg igrača Peruđe, koji je došao na jednogodišnju pojamicu u Beograd, primetilo… »
Vesti dana »
Vesiću i Šurlanu određen pritvor do 30 dana, Tanasković i Dimovski kućni pritvor tri meseca
N1 Info pre 5 satijoš 35 povezanih
Hamas: Ubijen izraelski talac na severu Gaze; napad na Bejrut – 11 stradalih, 33 povređenih
RTS pre 19 minutajoš 26 povezanih
Jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića se penzionisao i postao njegov trener: Srbinu je naneo jedan od najtežih poraza u karijeri a sada će mu deliti savete! (foto)
Hot sport pre 54 minutajoš 26 povezanih
Novi protest sutra kod Železničke stanice u Novom Sadu: „Farbaćemo Bulevar oslobođenja u crveno“
Nova pre 3 satajoš 22 povezane