Povezane vesti

Operisana Kolinda Grabar Kitarović

B92 11.09.2020
Zagreb -- Bivša predsednica Hrvatske i članica Međunarodnog olimpijskog odbora Kolinda Grabar Kitarović operisala je vrat, prenose hrvatski mediji. Ona je bila podvrgnuta prednjoj vratnoj diskektomiji i fuziji s instrumentalizacijom i to na… »

Kolinda Grabar-Kitarović hitno operisana: Nalazi se u Kliničko bolničkom centru Rebro u Zagrebu!

Mondo 11.09.2020
Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas je hitno operisana! Bivša predsednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović danas je hitno operisana! Kolinda Grabar-Kitarović, koja je i članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO), danas je… »

Kolinda operisana: Zbog problema sa kičmom sledi joj višemesečni oporavak

Kurir 11.09.2020
Kolinda Grabar-Kitarović operisana je u petak na KBC-u Rebro. Bivša predsednica Hrvatske i članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) bila je podvrgnuta prednjoj vratnoj disektomiji i fuziji s instrumentalizacijom, i to na pršljenovima C4/C5… »

Hitno operisana Kolinda Grabar-Kitarović!

Alo 11.09.2020
Prednja cervikalna discektomija s fuzijom operacija je koja uključuje olakšavanje pritiska stavljenog na korene živaca. Bivša predsednica Republike Hrvatske i članica Međunarodnog olimpijskog odbora (MOO) u petak je u Kliničkom bolničkom centru… »

Kolinda operisana: Bivša hrvatska predsednica završila na operacionom stolu, izvedena hirurška intervencija

Večernje novosti 11.09.2020
BIVŠA hrvatska predsednica Kolinda Grabar-Kitarović operisana je u Zagrebu zbog problema sa kičmom. Operacija je prošla zadovoljavajuće i bivša predsednica, koja je sada članica Međunarodnog olimpijakog komiteta ići će na kućni oporavak… »

Vesti dana »