Povezane vesti
Nemački predsednik postrojio Milanovića: Štajnmajer mu objasnio pravila ponašanja (video)
Pravda 11.09.2020
Predsednik Hrvatske Zoran Milanović sastao se sa svojim nemačkim kolegom Frankom-Valterom Štajnmajerom, a prilikom susreta svi su zapazili jedan detalj. Već neko vreme svi pominju hrvatskog predsednika Zorana Milanovića kao nekog ko ne poštuje sve mere… »
Kod Nemaca se moraju poštovati pravila: Ovako je Štajnmajer upozorio Milanovića da drži distancu (video)
Kurir 11.09.2020
Zoran Milanović, predsednik Hrvatske, susreo se s nemačkim kolegom Frank-Valterom Štajnmajerom u tokom posete toj državi. Milanovićev dolazak bio je simboličan jer je to prvi doček nekog stranog državnika uz vojne počasti od početka pandemije. Kako su… »
Nemački predsednik postrojio Milanovića: Štajnmajer mu objasnio pravila ponašanja (video)
Večernje novosti 11.09.2020
PREDSEDNIK Hrvatske Zoran Milanović sastao se sa svojim nemačkim kolegom Frankom-Valterom Štajnmajerom, a prilikom susreta svi su zapazili jedan detalj. Već neko vreme svi pominju hrvatskog predsednika Zorana Milanovića kao nekog ko ne poštuje sve mere… »
Vesti dana »

FOTO i VIDEO: Policija intervenisala i izgurala Novosađane sa ulaza u sud, uhapšen student PMF-a
Moj Novi Sad pre 42 minutajoš 45 povezanih

U 50 gradova narod protiv blokada Krenuli ljudi sa svih strana, Poslali su jasne poruke: Da prestane nasilje (foto)
Dnevnik pre 31 minutajoš 51 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Njih pet me krvnički tuklo dok nije došao inspektor i podigao me
Radio 021 pre 1 satjoš 3 povezane