Повезане вести
Навијачи у трансу због Нолета: Појавио се нови снимак, ево где је лоптица погодила судију! (ВИДЕО)
Вести онлине 12.09.2020
Новак Ђоковић је дисквалификован када је лоптицом погодио линијског судију у осмини финала УС опена 2020, а његови навијачи изнели су најновије доказе на основу снимка који је освануо у јавности. Штавише, сада тврде да, новим… »
Појавио се толики жељени снимак: Ево где је Ђоковићева лоптица погодила судију, навијачи траже да Новак поднесе тужбу! (видео)…
Хот спорт 12.09.2020
Наш најбољи тенисер и први рекет света, Новак Ђоковић дисквалификован је са УС Опена, а његови навијачи нарочито су љути због најновијег снимка тог догађаја. Наш тенисер је представљен у јавности као лош момак који је намерно… »
Снимак који су сви чекали! Новаче, тужи је: Навијачи бесни, траже од Нолета да покрене судски поступак (видео)
Мондо 12.09.2020
Нови снимак показује не само да није било беса или љутње, већ се интернет пита и где је тачно погодио судију. Нови снимак показује не само да није било беса или љутње, већ се интернет пита и где је тачно погодио судију Новак… »
Појавио се снимак који мења све: Новак није погодио судију у врат, навијачи траже да тужи организаторе! (видео)
Вечерње новости 12.09.2020
СРПСКИ тенисер Новак Ђоковић стављен је на стуб срама након дисквалификације са Ју-Ес опена. Наш тенисер је представљен у јавности као лош момак који је намерно погодио судију, а у више наврата видели смо доказе да намере није… »
Снимак који смо сви чекали! Где је и како Нолетова лоптица погодила судију! Навијачи траже од Ђоковића да покрене тужбу…
Спортал блиц 12.09.2020
Новак Ђоковић је дисквалификован када је лоптицом погодио линијског судију у осмини финала УС Опена 2020, а његови навијачи нарочито су бесни због најновијег снимка тог догађаја. Иако се чинило да се бура због скандала на овом… »
Тим и зверев за трофеј у Њујорку: Немац и Аустријанац после велике борбе и сензационалног преокрета дошли до финала УС Опена!
Хот спорт 12.09.2020
Аустријанац Доминик Тим први пут у каријери пласирао се у финале УС Опена. Светски број три је у другом полуфиналу савладао Руса Данила Медведева 6:2, 7:6 (9:7), 7:6 (7:5) и са Александеров Зверевим заказао битку за титулу. Тим… »
Медведев: УС Опен је спрдња, мислио сам да сам убио неког
Нова 12.09.2020
Руски тенисер Данил Медведвед, испао је у полуфиналу УС Опена пошто га је савладао Аустријанац Доминик Тим - 6:2, 7:6, 7:5. Ипак, Медведев се није тек тако помирио с елиминацијом већ је жестоко прозвао организаторе, а споменуо је… »
Памте шта се десило Новаку: УС Опен је спрдња, видели смо у 4. колу! Медведев извређао организаторе
Мондо 12.09.2020
Прво му није одобрен челенџ, па је добио опомену, а онда "одлепио" Прво му није одобрен челенџ, па је добио опомену, а онда "одлепио" Доминик Тим се пласирао у финале УС Опена, пошто је у полуфиналу победио Данила Медведева у… »
"Да ли сам убио: Неког?! Па, видели смо шта сте урадили Новаку!" Нови скандал УС Опена, Рус потпуно полудео због тога што су…
Спортал блиц 12.09.2020
УС Опен ове године као да жели да се држи правила као што није никада раније. Судије су добиле јасна упутства од којих не одступају ни милиметар. Након што је Новак Ђоковић по многим оценама незаслужено (или боље речено… »
Ју-Ес опен је шала - Медведев: Казнили су ме као да сам убио некога! (видео)
Вечерње новости 12.09.2020
ОРГАНИЗАТОРИ овогодишњег Ју-Ес опена немају много разлога за понос, јер је овогодишњи турнир далеко од савршено изведеног. Доминик Тим се пласирао у финале Отвореног првенства Америке, савладао је Данила Медведева, а током меча… »
Да ли је УС Опен шала? Мислим да сам неког убио: Медведев грмео на судију и супервизора током меча
Телеграф 12.09.2020
Рус је био видно изнервиран током првог сета против Тима. Руски тенисер Данил Медведев нашао се у центру бизарног инцидента на УС Опену након што је беснео на судију, јер му овај није дозволио челенџ током полуфиналног меча… »
Вести дана »
Епидемија хантавируса на крузеру: На броду и црногорски држављанин
BBC News пре 20 минутајош 39 повезаних
Референтна каматна стопа НБС задржана на нивоу од 5,75 одсто
Политика пре 29 минутајош 26 повезаних
Пропао Трампов „Пројекат слобода“? Кључни савезник му окренуо леђа и блокирао америчку војску
Нова пре 1 сатјош 31 повезана