Povezane vesti
Vučić nema viziju spoljne politike, rukovodi se time da se ne zamera
Pravda 12.09.2020
"Mislim da Aleksandar Vučić i vlast nemaju viziju spoljne politike, rukovode se ad hok orijentacijom da se ne zamere nikome. Da budemo dobri sa Zapadom i ne ugrozimo bratske odnose s Rusijom, a nemamo jasnu orijentaciju šta će da bude prioritet", smatra… »
Nikolić: Vučić i vlast nemaju viziju spoljne politike
Nova 12.09.2020
"Mislim da Aleksandar Vučić i vlast nemaju viziju spoljne politike, rukovode se ad hok orijentacijom da se ne zamere nikome. Da budemo dobri sa Zapadom i ne ugrozimo bratske odnose s Rusijom, a nemamo jasnu orijentaciju šta će da bude prioritet", smatra… »
Nikolić: Vučić nema viziju spoljne politike, rukovodi se time da se ne zamera
N1 Info 12.09.2020
Vesti dana »
Izbori u Negotinu, Mionici i Sečnju: Visoka izlaznost, prijavljene brojne nepravilnosti
BBC News pre 1 satjoš 96 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Umereno oblačno sa padavinama i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 29 povezanih
Vučić: Uopšte ne razumem zašto Amerikanci ne daju licencu za NIS
Vesti online pre 1 satjoš 18 povezanih
Zaustavljen odbornik iz Zaječara kod Bora: U vozilu pronađena teleskopska palica, nož i biber sprej
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih