Povezane vesti
Životna drama glumca Tihomira Arsića: "Borim se sa rakom"
Telegraf 12.09.2020
- Trebalo je da igram u filmu ulogu koja se tiče teme dobrog čoveka koji umire od raka i tada sam saznao da imam rak pankerasa - rekao je Tihomir. Glumac Tihomir Arsić danas, 12. septembra, pojavio se na svečanosti promocije novih potporučnika Vojske… »
Glumac tihomir Arsić o borbi sa opakom bolešću: Sedim i pijem sa društvom, ne obazirem se na loše prognoze!
Kurir 12.09.2020
Tihomir Arsić danas je recitovao pesmu u okviru svečane promocije najmlađih oficira Vojske Srbije, a svi su primetili da je smršao više od 30 kilograma. Glumac za Kurir kaže da nije tajna da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno narušeno i da se to… »
Glumac Tihomir Arsić vodi bitku za život: "Već dve godine se borim sa rakom, imam 30 kilograma manje"
Blic 12.09.2020
Glumac Tihomir Arsić danas je recitovao pesmu u okviru svečane promocije najmlađih oficira. Tihomir se veoma dugo nije pojavljivao u srpskoj javnosti, a tokom recitacije niko nije mogao da ga prepozna. Tihomir Arsić je za "Blic" otkrio da mu je zdravlje… »
Vesti dana »
Posthumno odlikovan UN vojnik iz Srbije poginuo na jugu Libana
BBC News pre 30 minutajoš 31 povezana
Jeftiniji dizel od danas dostupan na svim pumpama, evo ko ima pravo na 184 dinara po litru
Telegraf pre 1 satjoš 43 povezane
Vremenska prognoza za subotu, 4. jul: Pretežno sunčano, dnevna temperatura ispod 30 stepeni
Serbian News Media pre 2 satajoš 32 povezane
Hrvatska eliminisana u trileru, Španija jeste furija, Švajcarci rutinski protiv Alžira
BBC News pre 2 satajoš 117 povezanih
Podnet optužni predlog protiv muškarca zbog incidenta na protestu u Beogradu
RTV pre 1 satjoš 22 povezane