Povezane vesti
Ekskluzivno! Mamić o predsedniku Srbije: Vučić je gospodin! Bila bi mi čast da popijemo piće (video)
Kurir 12.09.2020
Nekadašnji prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić govorio je o pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da dođe u Crvenu zvezdu. "Ponudu sam shvatio kao kurtoaznu", rekao je Mamić u ekskluzivnom razgovoru za TV Arena sport u emisiji "Kao nekada"… »
"Vučić me pitao - kad ćeš u moju zvezdu?" Zdravko Mamić o razgovoru sa predsednikom Srbije
Mondo 12.09.2020
"Nema sastanka sa hrvatskim funkcionerima na kojem ne pita kako mi je", rekao je prvi čovek Dinama. "Nema sastanka sa hrvatskim funkcionerima na kojem ne pita kako mi je", rekao je prvi čovek Dinama. Prvi čovek Dinamo Zagreba i najmoćniji čovek hrvatskog… »
Vesti dana »
VLADA SRBIJE SMANJILA AKCIZE NA GORIVO DO KRAJA MAJA: Evo šta to znači za vozače
Ozon pre 36 minutajoš 24 povezane
VJT o istrazi slučaja Senjak: U svojstvu građanina izjavu dao nekadašnji načelnik UKP
Beta pre 11 minutajoš 41 povezana
Vremenska prognoza za ponedeljak, 18. maj: Mestimično oblačno, vetrovito i toplije
Serbian News Media pre 3 satajoš 26 povezanih
"Izgradićemo novi poredak" Iran žestoko zapretio: Deaktiviraćemo američke vojne baze u Persijskom zalivu
Večernje novosti pre 51 minutajoš 17 povezanih
Vučić u Bakuu: Značajno za Srbiju da bude deo razgovora o savremenim infrastrukturnim rešenjima
Beta pre 1 minutjoš 14 povezanih