Povezane vesti
Ekskluzivno! Mamić o predsedniku Srbije: Vučić je gospodin! Bila bi mi čast da popijemo piće (video)
Kurir 12.09.2020
Nekadašnji prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić govorio je o pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da dođe u Crvenu zvezdu. "Ponudu sam shvatio kao kurtoaznu", rekao je Mamić u ekskluzivnom razgovoru za TV Arena sport u emisiji "Kao nekada"… »
"Vučić me pitao - kad ćeš u moju zvezdu?" Zdravko Mamić o razgovoru sa predsednikom Srbije
Mondo 12.09.2020
"Nema sastanka sa hrvatskim funkcionerima na kojem ne pita kako mi je", rekao je prvi čovek Dinama. "Nema sastanka sa hrvatskim funkcionerima na kojem ne pita kako mi je", rekao je prvi čovek Dinama. Prvi čovek Dinamo Zagreba i najmoćniji čovek hrvatskog… »
Vesti dana »

Snažan ciklon donosi vetrovito i nestabilno vreme sa pljuskovima i grmljavinom u Srbiji
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 51 povezana

Vlada usvojila odluku o redovnom povećanju minimalca od 1. januara na 551 evro
NIN pre 54 minutajoš 19 povezanih

Ko je Čarli Kirk, ubijeni ljubitelj Trampa, šta kaže šef Bele kuće i kuda ide Amerika
BBC News pre 45 minutajoš 113 povezane

NBS zadržala kamatnu stopu na istom nivou od 5,75 odsto: Očekuje se usporavanje inflacije u septembru
N1 Info pre 24 minutajoš 13 povezanih

Uživo Zelenski napao ''Rusi namerno dronovima ušli u Poljsku''! Oglasila se Moskva
Alo pre 54 minutajoš 17 povezanih