Povezane vesti
Ekskluzivno! Mamić o predsedniku Srbije: Vučić je gospodin! Bila bi mi čast da popijemo piće (video)
Kurir 12.09.2020
Nekadašnji prvi čovek zagrebačkog Dinama Zdravko Mamić govorio je o pozivu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da dođe u Crvenu zvezdu. "Ponudu sam shvatio kao kurtoaznu", rekao je Mamić u ekskluzivnom razgovoru za TV Arena sport u emisiji "Kao nekada"… »
"Vučić me pitao - kad ćeš u moju zvezdu?" Zdravko Mamić o razgovoru sa predsednikom Srbije
Mondo 12.09.2020
"Nema sastanka sa hrvatskim funkcionerima na kojem ne pita kako mi je", rekao je prvi čovek Dinama. "Nema sastanka sa hrvatskim funkcionerima na kojem ne pita kako mi je", rekao je prvi čovek Dinama. Prvi čovek Dinamo Zagreba i najmoćniji čovek hrvatskog… »
Vesti dana »

Sastanak Putina i Vitkofa pred američki ultimatum: značajan napredak, najave sankcija i planovi za trilateralne susrete lidera
Naslovi.ai pre 54 minutajoš 87 povezanih

Pet vojnika ranjeno u oružanom incidentu u američkoj bazi Fort Stjuart, napadač uhvaćen
Nedeljnik pre 44 minutajoš 25 povezanih

Probudite se uz Euronews Jutro: Kakve posledice će presuda Dodiku i odluka CIK-a imati po Republiku Srpsku
Euronews pre 1 satjoš 181 povezana

Zvezda smirila poljsko ludilo: Krunić pogađao i plesao u Poznanju
Euronews pre 49 minutajoš 59 povezanih