Повезане вести
Огласио се и Кецмановић након прве титуле: ‘ Изузетно сам срећан и задовољан, додатно ме радује што сам то учинио баш овде у…
Хот спорт 13.09.2020
Велики успех младог тенисера! Након освојене титуле огласио се Кецмановић. -Изузетно сам срећан и задовољан освајањем моје прве АТП титуле. Додатно ме радује да сам то успео да учиним баш сада и у Кицбилу, у овом тешком… »
Кецмановић: Доказао сам, пре свега себи, да могу
Спортски журнал 13.09.2020
Млади српски тенисер Миомир Кецмановић изјавио је да је изузетно срећан и задовољан освајањем прве АТП титуле на турниру у Кицбили, а посебно што је сам себи доказао да може да постиже врхунске резултате. – Додатно ме радује да… »
Кецмановић у одабраном друштву: Миомир седми србин са АТП титулом!
Вечерње новости 13.09.2020
ОСВАЈАЊЕМ титуле на турниру у Кицбилу Миомир Кецмановић постао је седми српски тенисер који је подигао АТП трофеј. Он се придружио одабраном друштву у којем су Новак Ђоковић (80 титула), Слободан Живојиновић (две), Виктор… »
Вести дана »
„ЕУ да реши своје проблеме, па помаже другима“: Антонијевић о захтеву Марте Кос
Данас пре 25 минутајош 17 повезаних
Обавезни војни рок: одлука ускоро, почетак могућ у децембру или марту
Озон пре 20 минутајош 27 повезаних
Црногорци прекинули блокаде на границама! Колеге из Србије остају без подршке
Блиц пре 25 минутајош 28 повезаних
Лукоил продаје пословање америчкој инвестиционој групи, чека се 'миг' Вашингтона
Радио 021 пре 1 сатјош 27 повезаних
Сабаленка преслишала неваспитану Украјинку: Бахатила се и провоцирала цео турнир, сада послата кући са свега пет гемова!
Хот спорт пре 1 сатјош 29 повезаних