Повезане вести

Хамилтон: Као да сам возио три трке

Хамилтон: Као да сам возио три трке

Нова 13.09.2020
Возач Мерцедеса Луис Хамилтон рекао је да је трка Формуле 1 за Велику награду Тоскане била изузетно тешка због два прекида, али да је задовољан због 90. победе у каријери. “Све је било помало конфузно. Имао сам утисак да су три… »
Ф1: Хамилтон најбржи и у Тоскани, још један корак до Шумахера

Ф1: Хамилтон најбржи и у Тоскани, још један корак до Шумахера

Ауто блог 13.09.2020
Како преноси РТС, британски возач из редова Мерцедеса Луис Хамилтон победио је на стази "Муђело" у трци за Велику награду Тоскане. Хамилтон је остварио 90. победу у каријери и налази се на корак од рекорда који држи легендарни… »
Хаос у Муђелу: Историјска трка, 2 прекида и победа Хамилтона

Хаос у Муђелу: Историјска трка, 2 прекида и победа Хамилтона

Нова 13.09.2020
Британски возач Луис Хамилтон, члан Мерцедеца, победио је на трци за Велику награду Тоскане у Формули 1, првој на стази Муђело надомак Фиренце, на којој се углавном возе само мото трке. Он је у у веома хаотичној трци, са два… »
"Лудило" на стази у Муђелу: Две црвене заставе, удеси и нова победа Хамилтона!

"Лудило" на стази у Муђелу: Две црвене заставе, удеси и нова победа Хамилтона!

Телеграф 13.09.2020
Британски аутомобилиста Луис Хамилтон победио је на трци Формуле 1 за Велику награду Тоскане у Муђелу. Хамилтон је ове сезоне победио шести пут и мало је вероватно да ће га неко угрозити на путу ка седмој титулу првака Формуле 1… »
Хорор старт у Формули 1: Два удеса у првих 6 кругова, петорица возача завршили трку

Хорор старт у Формули 1: Два удеса у првих 6 кругова, петорица возача завршили трку

Телеграф 13.09.2020
Трка практично није ни почела... Велика награда Италије, која се вози на стази Муђело, прекинута је чак два пута у првих шест кругова! Најпре смо у првом видели жуту заставу, када је Макс Ферштапен завршио трку због тога што се… »

Вести дана »