Повезане вести
Огласио се Директор српске полиције: Жртва није одмах сарађивала, очекујем да насилник буде ускоро ухапшен!
Мондо 13.09.2020
Поручио је да је српска полиција у сталном контакту са полицијама суседних земаља поводом овог случаја. Поручио је да је српска полиција у сталном контакту са полицијама суседних земаља поводом овог случаја Директор полиције… »
"Полиција никога не штити, није било заташкавања": Ребић: Очекујем да насилник из Новог Сада брзо буде ухапшен
Блиц 13.09.2020
Директор полиције Владимир Ребић је истакао да су нетачне тврдње појединаца да се полиција почела бавити случајем бруталног пребијана у Новом Саду тек када се појавио у медијима, да није било никаквог заташкавања и нерада… »
Владимир Ребић: Србија није небезбедна, истог дана смо радили на расветљавању пребијања у Новом Саду
Курир 13.09.2020
БЕОГРАД - Директор полиције Владимир Ребић изјавио је данас да су за случај пребијања младића у Новом Саду сазнали од радника хитних медицинских служби истог дана, да су тада обавили разговор са жртвом, али да она првобитно није… »
Ребић: Претучени младић из Новог Сада прво није хтео да каже ко га је напао, али се ипак предомислио
Телеграф 13.09.2020
- У сталном сам контакту са директором црногорске полиције и других суседних земаља, размењујемо информације, очекујем да ће овај насилник врло брзо бити ухапшен – додао је Ребић. Директор полиције Владимир Ребић је истакао да… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана