Povezane vesti
Žarko iz S.A.R.S-a: Ljudi prave monstrum varijantu folk-trepa
Nova 13.09.2020
"To sve što se trenutno proizvodi je aktuelno u svetu i normalno je da se smenjuju žanrovi iz godine u godinu, decenije u deceniju... Kod nas su neki ljudi uspeli da naprave neku monstrum varijantu folk-trepa, ali ima nekih izvođača koji se izdvajaju i… »
Boris Bakalov: Sjajno je raditi posle dužeg vremena
Nova 13.09.2020
Mi šest meseci nismo imali nastup, bukvalno se osećam kao da smo sinoć na Beer Fest baru prvi put nastupali. Željni smo svirki i koncerata, a i ljudi su željni da dolaze. Iako je sve pod čudnim okolnostima, sjajan je osećaj kad radiš", rekao je pevač… »
Žarko Kovačević S.A.R.S.: Bitno je da smo na istim talasima
Nova 13.09.2020
"To sve što se trenutno proizvodi je aktuelno u svetu i normalno je da se smenjuju žanrovi iz godine u godinu, decenije u deceniju... Kod nas su neki ljudi uspeli da naprave neku monstrum varijantu folk-trepa, ali ima nekih izvođača koji se izdvajaju i… »
Boris iz “Ničim izazvan”: Čudno je raditi pod strogim merama
Nova 13.09.2020
"Mi šest meseci nismo imali nastup, bukvalno se osećam kao da smo sinoć na Beer Fest baru prvi put nastupali. Željni smo svirki i koncerata, a i ljudi su željni da dolaze. Iako je sve pod čudnim okolnostima, sjajan je osećaj kad radiš", rekao je pevač… »
Vesti dana »
"Bolestan organizam lečen pogrešnim lekovima": Bivši ministar o problemu u kojem se našla poljoprivreda
Radio 021 pre 1 satjoš 36 povezanih
Glamočić sa predstavnicima EK: Očekujem pozitivan odgovor za uvođenje prelevmana za mleko u prahu
Moj Novi Sad pre 1 satjoš 39 povezanih
Jukom objavio preliminarne rezultate ponovljenih izbora za VST
Radio sto plus pre 18 minutajoš 26 povezanih
Bivša direktorka Pete beogradske gimnazije Danka Nešović postavljena za pomoćnicu ministra prosvete
Newsmax Balkans pre 7 satijoš 10 povezanih
Pogledajte kako je Samardžić u 98. minutu odveo Atalantu u osminu finala Lige šampiona! Srbin u poslednjim sekundama "nokautirao" Dortmund!
Kurir pre 43 minutajoš 105 povezanih