Повезане вести

Ко је Иван Контић за којим трага полиција због бруталног пребијања у Новом Саду

Ко је Иван Контић за којим трага полиција због бруталног пребијања у Новом Саду

Радио 021 14.09.2020
Иван Контић (30) из Никшића који је осумњичен да је нанео тешке телесне повреде М. М. (28) из Новог Сада, тренутно је једна од најтраженијих особа од стране српске полиције. Због снимка који показује како је осумњичени 24… »
Тужилаштво тек 12. септембра покренуло истрагу против Ивана Контића због покушаја убиства

Тужилаштво тек 12. септембра покренуло истрагу против Ивана Контића због покушаја убиства

Радио 021 14.09.2020
Новосадско Више јавно тужилаштво је тек 12. септембра по пријави полиције против Ивана Контића (30), покренуло истрагу због покушаја убиства М.М. (28). У Тужилаштву кажу да је у току прикупљање доказа ради доношења одлуке, а… »
Насилника из новог сада траже преко фацебоока: Расписана међународна потерница

Насилника из новог сада траже преко фацебоока: Расписана међународна потерница

Мондо 14.09.2020
Иван Контић (30) за којим полиција трага због сумње да је претукао и нанео тешке повреде 28-годишњем М.М. 24. августа у Новом Саду, дипломирани је правник и својевремено је био репрезентативац Црне Горе у џудоу, пише… »
Прете ми да ће ме упуцати, псују ме, људи нисам то ја! Никшићанина (29) помешали са мучитељем из Новог Сада! (фото)

Прете ми да ће ме упуцати, псују ме, људи нисам то ја! Никшићанина (29) помешали са мучитељем из Новог Сада! (фото)

Вечерње новости 14.09.2020
НИКШИЋАНИН Иван Контић (30), осумњичен да је у Јеврејској улици у Новом Саду претукао двадесетосмогодишњег младића и том приликом му нанео тешке телесне повреде. Тим поводом су се на друштевним мрежама појавиле фотографије са… »
МУП: Апсолутна је неистина да је полиција скривала случај Контић од тужилаштва 19 дана

МУП: Апсолутна је неистина да је полиција скривала случај Контић од тужилаштва 19 дана

Курир 14.09.2020
Полицијска управа Нови Сад обавестила је јавност да су поједини медији објавили апсолутну неистину да је "полиција скривала случај Контић од тужилаштва 19 дана". - Иако у вести, коју су преписали од других медија, стоји само да… »
МУП: Нисмо скривали случај Контић

МУП: Нисмо скривали случај Контић

Нова 14.09.2020
Након писања нашег портала о случају Ивана Контића, који се сумњичи за брутално пребијање младића у Новом Саду, огласила се и полицијска управа Нови Сад. Они су у саопштењу за медије рекли да је текст "Полиција скривала… »
После бруталног пребијања младића: Покренута истрага, Иван Контић сумњичи се за покушај убиства

После бруталног пребијања младића: Покренута истрага, Иван Контић сумњичи се за покушај убиства

Вечерње новости 14.09.2020
У НОВОСАДСКОМ Вишем јавном тужилаштву је 12. септембра донета наредба о спровођењу истраге против Ивана Контића (30), осумњиченог за брутално пребијање М.М. (28). Истрага је покренута након што је Полицијска управа у Новом… »
Полиција скривала случај Контић од тужилаштва 19 дана

Полиција скривала случај Контић од тужилаштва 19 дана

Нова 14.09.2020
Више јавно тужилаштво у Новом Саду саопштило је, у одговору Н1, да је покренуло истражни поступак против Ивана Контића, који је осумњичен да је пре три недеље брутално претукао младића у Јеврејској улици у Новом Саду, тек 12… »
Тужилаштво за Н1: Истрага о Контићу покренута 12. септембра, након пријаве МУП-а

Тужилаштво за Н1: Истрага о Контићу покренута 12. септембра, након пријаве МУП-а

Н1 Инфо 14.09.2020
Више јавно тужилаштво у Новом Саду саопштило је, у одговору Н1, да је покренуло истражни поступак против Ивана Контића, који је осумњичен да је пре три недеље брутално претукао младића у Јеврејској улици у Новом Саду, тек 12… »
Бегунац Иван Контић је дипломирани правник и џудо мајстор

Бегунац Иван Контић је дипломирани правник и џудо мајстор

Нова 14.09.2020
Иван Контић (30) за којим полиција трага због сумње да је претукао и нанео тешке повреде 28-годишњем М.М. 24 августа у Новом Саду, дипломирани је правник и својевремено је био репрезентативац Црне Горе у џудоу. Лист данас… »
Двоје приведених због помоћи Контићу, полиција у контакту са колегама у Црној Гори

Двоје приведених због помоћи Контићу, полиција у контакту са колегама у Црној Гори

НовиСад.цом 14.09.2020
Нови Сад - Новосадска полиција претресла је јуче више станова и локација, а две особе су приведене због помагања Ивану Контићу (30) из Никшића, осумњиченом да је 24. августа око 00:30 часова у Јевреској 35 претукао и поломио… »

Вести дана »