Повезане вести

"Ићи ћу код лекара": Огласио се након дисквалификације из Задруге 4 и казне од 100.000 евра

"Ићи ћу код лекара": Огласио се након дисквалификације из Задруге 4 и казне од 100.000 евра

Блиц 14.09.2020
Филип Мијатов се огласио након што је синоћ дисквалификован из "Задруге 4", јер је својевољно напустио имање, те због овога мора да плати казну од 100.000 евра. - Вратио бих се! Да ме испоштују, вратио бих се! Каквих 100.000… »
Огласио се Филип Мијатов: Ја сам вип, не могу да спавам са осталима! Нису ме испоштовали, каква казна!

Огласио се Филип Мијатов: Ја сам вип, не могу да спавам са осталима! Нису ме испоштовали, каква казна!

Мондо 14.09.2020
Одбија да да 100 хиљада евра, каже - то је противзаконито! Одбија да да 100 хиљада евра, каже - то је противзаконито! Филип Мијатов је синоћ дисквалификован из Задруге, па његова казна уместо 50.000 евра износи 100 хиљада… »
Разбијао чекићем па дисквалификован Огласио се Филип Мијатов, он би да се врати али је на боловању! Поставио шок услове

Разбијао чекићем па дисквалификован Огласио се Филип Мијатов, он би да се врати али је на боловању! Поставио шок услове

Курир 14.09.2020
Филип Мијатов дисквалификован је из "Задруге" по други пут, те је његова казна сада уместо 50.000 евра, 100.000 евра, јер је дисквалификован и прошле сезоне. Сада се огласио на свом Инстаграм лајву како би ставио да знања свима… »

Вести дана »