Повезане вести
Абазовић: Волео бих да видим више демократије у Србији, Црној Гори треба Фалконе
Н1 Инфо 14.09.2020
Дритан Абазовић, носилац листе "Црно на бијело", изјавио је, гостујући у Дану уживо, да би волео да види више демократије у Србији, као што би волео да је буде више у Црној Гори, истичући да су потребне демократске институције… »
Под полицијском сам заштитом! Дритан Абазовић за немачки Шпигл: Ђукановић неће добровољно сићи са власти или барем неће тек…
Вечерње новости 14.09.2020
ЛИДЕР колације "Црно на бијело" Дритан Абазовић дао је интервју за немачки магазин "Шпигл" и у њему између осталог изнео да је под полицијском заштитом због притисака на њега, али да се због тога не плаши. Црна Гора је недавно… »
Абазовић: Велики притисак се врши на мене, живим под полицијском пратњом
Спутник 14.09.2020
Лидер коалиције “Црно на бијело” и грађанске иницијативе “УРА” Дритан Абазовић поручује да га претње не плаше. Сматра да су оне нормалне у актуелној ситуацији, јер након избора много људи много тога губи. ЕУ би требало, уместо… »
Дритан шокирао јавност: Под полицијском сам заштитом! Сви у страху за његов живот
Мондо 14.09.2020
Дритан Абазововић, лидер покрета УРА у центру је пажње након парламентарних избора у Црног Гори не само домаћих и регионалних већ и светских медија. Дритан Абазововић, лидер покрета УРА у центру је пажње након парламентарних… »
Дритан Абазовић: Ђукановић неће добровољно предати власт! Врши се велики притисак на мене, под полицијском сам заштитом
Правда 14.09.2020
Лидер УРЕ Дритан Абазовић ових је дана дао на десетине интервјуа. Један од најзначајнијих је свакако за познати њемачки политички недјељник Шпигл. У разговору са веома добрим познаваоцем политичких прилика у овом региону Кеном… »
Абазовић: Мило неће добровољно предати власт, под полицијском сам заштитом, ово је огроман притисак
Србија данас 14.09.2020
Дритан Абазовић је лидер најмањег од ова три савеза, либерално-зелене коалиције Црно на бијело. Дритан Абазововић, лидер покрета УРА у центру је пажње након парламентарних избора у Црног Гори не само домаћих и регионалних већ и… »
Абазовић: Мило неће добровољно предати власт! Под полицијском сам заштитом, огроман је притисак на мене!
Курир 14.09.2020
Дритан Абазововић, лидер покрета УРА у центру је пажње након псрламентарних избора у Црног Гори не само домаћих и регионалних већ и светских медија. Он је у разговору за немачки недељник Шпигл открио да је под полицијском… »
"Врши се велики притисак на мене, под полицијском сам заштитом. Ђукановић неће добровољно предати власт"
Ало 14.09.2020
Лидер УРЕ Дритан Абазовић ових је дана дао на десетине интервјуа. Један од најзначајнијих је свакако за познати немачки политички недељник Шпигл. У разговору са веома добрим познаваоцем политичких прилика у овом региону Кеном… »
Вести дана »

Почела нова НБА сезона: Оклахома славила без повређеног Топића, Дончићевих 43 поена у поразу од Голден Стејта
Недељник пре 1 сатјош 21 повезана

"Овог датума снег и у нижим крајевима": Ристић најавио најхладнију зиму у последњих 20 година
Мондо пре 2 сатајош 14 повезаних