Povezane vesti
Isključenja struje za utorak, 15. septembar
Radio 021 14.09.2020
Delovi Novog Sada i Begeča u utorak, 15. septembra neće imati struje. NOVI SAD Firma "Put invest", stanica za dohlorizaciju vode, Šangaj, od 8 do 14 časova Miše Dimitrijevića 27-33, od 10 do 12 časova Dunavac-Kovilj, od 8 do 10 časova BEGEČ Crpka… »
Moj Novi Sad 14.09.2020
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada. • od 8 do 14 sati: firma "Put invest", stanica za dohlorizaciju vode, naselje Šangaj • od 10 do 12 sati: Ulica Miše… »
Dnevnik 14.09.2020
NOVI SAD: U utorak, 15. septembra, struje neće imati delovi Novog Sada. Od 8 do 14 časova: Firma "Put invest", stanica za dohlorizaciju vode, Šangaj i Od 10 do 12 časova: Miše Dimitrijevića 27-33.… »
Vesti dana »
Francuski mediji: Protestni pokret u Srbiji ne posustaje, gnev prisutan i posle ostavke premijera
Beta pre 39 minutajoš 24 povezane
Produžen rok za korišćenje pripejd brojeva mobilnih telefona bez registracije do 10. aprila
Biznis.rs pre 32 minutajoš 15 povezanih
Katarina Petrović: Moja poruka studentima je da ne odustaju, i mi zaposleni u MUP treba da ih podržimo
N1 Info pre 4 satijoš 5 povezanih
Tužilaštvo u Novom Sadu pokrenulo istragu za korupciju u vezi sa rekonstrukcijom Železničke stanice
N1 Info pre 20 minutajoš 2 povezane
Detaljna prognoza do kraja sedmice: Dominiraće mraz, evo za koliko temperature padaju i da li nas očekuje sneg
Telegraf pre 1 satjoš 16 povezanih