Повезане вести
Оне су идоли луне Ђогани: Српска ријалити звезда лудује за Кардашијанкама! (фото)
Мондо 14.09.2020
Огласила се из Турске кад је чула да је крај ријалитија "У корак са Кардашијанима" и само што није заплакала! Огласила се из Турске кад је чула да је крај ријалитија "У корак са Кардашијанима" и само што није заплакала! Иако је… »
Николина Пишек објавила топлес фотографију: Обожаватељи јој поручили да је права бомба (ФОТО)
Вести онлине 14.09.2020
Водитељка Николина Пишек обрадовала је своје обожаватеље секси објавом на Инстаграму. Наиме, она се сликала у топлесу, а своје голе груди прекрила је рукама док је седела на земљи. – Идем где год ме моја креативност одведе –… »
Пишекова у топлесу: Водитељка показала голе груди, а хејтери не престају да је провоцирају! Сурово одговорила! Фото 18+
Курир 14.09.2020
Николина Пишек изненадила је пратиоце на Инстаграму фотографијом у топлесу. Водитељка је седела у белом шортсу, а горе није носила ништа, па су се ређали коментари. "Госпођо Пишек, мени је 57 година ја сам мама и баба имам и сад… »
Срце да стане: Наташа Шавија запалила мреже! Топлес, чипкане гаћице и гомила лајкова! (фото)
Мондо 14.09.2020
"Опасно си згодна!" "Опасно си згодна!" Некадашња учесница ријалити програма, а садашња модна дизајнерка Наташа Шавија недавно је посетила пластичног хирурга, те обавила неколико естетских захвата - оперисала је нос, подигла… »
Врућа фотка Николине Пишек у топлесу узбуркала јавност
Нова 14.09.2020
Николина Пишек Ристовић одушевила је своје пратиоце на Инстаграму. Атрактивна водитељка се скинула, а потом позирала у топлесу. Груди је прекрила рукама, села на под, и испозирала. “Одлазим где год ме моја креативност одведе”… »
Удата за колегу, а сада открила да је трудна! Милена Вучић јавно поделила лепе вести, честитке само пристижу! (фото)
Курир 14.09.2020
Певачица Милена Вучић поделила је на свом Инстаграм профилу лепе вести и открила да је трудна. Она са супругом Николом Буровцем има сина Никшу, а певачица је сада објавила фотографију па поделила лепе вести: "Друга трудноћа муд… »
Удала се за колегу на рођендан, САД открила да је трудна: Певачица поделила срећне вести, честитке пристижу
Блиц 14.09.2020
Позната певачица Милена вучић поделила је лепе вести и открила да је трудна. Милена Вучић са супругом Николом Буровцем има сина Никшу, а лепа певачица је са пратиоцима на Инстаграму поделила срећне вести. - Друга трудноћа муд. Ду… »
Променила имиџ пред улазак у ријалити! У Задрузи су је прозвали Анаконда, а ево како је Анђела изгледала пре! (фото)
Курир 14.09.2020
Анђела Миленковић је нова учесница ријалити програма "Задруга 4". Њој су дали надимак Анаконда, а мало ко зна како је изгледала пре него што је ушла у Белу кућу. Наиме, на њеном Инстаграм профилу се могу наћи фотографије на… »
Ива Гргурић поделила радосне вести! Она и Филип Ђукић данас имају велики разлог за славље, све објавила јавно! (фото)
Курир 14.09.2020
Победница "Задруге 3", Ива Гргурић се огласила на свом Инстаграм профилу па објавила срећне вести. Наиме, она и Филип Ђукић данас прослављају седам месеци откако су у вези, па се Ива тим поводом огласила и објавила фотографију… »
Луна и Марко су се недавно верили, а сада објавили и ово! Све пуца од емоција, честитке пристижу са свих страна! (фото)
Курир 14.09.2020
Луна Ђогани и Марко Миљковић су се недавно верили, а мало потом отишли на одмор у Турску. Луна се сада огласила на свом Инстаграм профилу па са својим пратиоцима поделила радосне вести, а честитке су се само низале. Наиме, њој… »
"Крај... Недостајаћете баш" Луна Ђогани све изненадила објавом, ово не може да прежали
Блиц 14.09.2020
Луна Ђогани јавно је поделила да не може да прежали што се шоу програм "У корак са Кардашијановима" више неће емитовати. Породица Кардашијан је недавно објавила да се шоу након 14 година снимања и емитовања дефинитивно… »
Вести дана »
ДС захтева процесуирање нападача Н1 и уклањање стецишта криминала
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 42 повезане
Зеленски спреман да преговара с Трампом о мировном плану: Председниик Украјине тражи "тачке неопходне за мир"
Курир пре 1 сатјош 36 повезаних
Повећан водостај Велике Мораве у Свилајнцу, река све више надолази: Понтонски мост затворен за саобраћај због безбедности грађана
РИНА пре 6 сатијош 27 повезаних
Османи расписала ванредне парламентарне изборе на Косову за 28. децембар
Н1 Инфо пре 5 сатијош 31 повезана