Повезане вести

Надал: Жао ми је Новака

Надал: Жао ми је Новака

Н1 Инфо 14.09.2020
Рафаел Надал, други рекет света и власник 19 Грен слем титула, уочи старта турнира у Риму говорио је и о дисквалификацији Новака Ђоковића на УС опену. Шпански ас је први пут прокоментарисао дешавања везана за српског аса у… »
Надал проговорио о новаковој дисквалификацији: Ово од Шпанца нико није очекивао!

Надал проговорио о новаковој дисквалификацији: Ово од Шпанца нико није очекивао!

Хот спорт 14.09.2020
Рафаел Надал до сада није коментарисао дисквалификацију Новака Ђоковића са УС опена, а Шпанац је то први пут учинио данас. Уочи старта на Мастерсу у Риму, Надал је одржао конференцију на којој је био упитан да оцени ситуацију у… »
Надал коначно проговорио о Новаковој дисквалификацији!

Надал коначно проговорио о Новаковој дисквалификацији!

Спортске.нет 14.09.2020
Ово је његово размишљање на ту тему. Рафаела Надала гледаћемо наредних дана на турниру у Риму, баш као и Новака Ђоковића, што ће бити увертира за Ролан Гарос који почиње за недељу дана. Ипак, и даље је главна тема у… »
Ђоковић о дисквалификацији: Правила су јасна, то никада нећу заборавити

Ђоковић о дисквалификацији: Правила су јасна, то никада нећу заборавити

Политика 14.09.2020
РИМ – Најбољи тенисер света Новак Ђоковић, први пут после дисквалификације на Ју-Ес опену, рекао је новинарима у Риму да је то за њега био шок и да му је било чудно што је на такав начин завршио учешће на турниру у Њујорк… »
"Жао ми га је,: Али..." Коначно! Рафа Надал се први пут огласио о Новаковој дисквалификацији и никога није оставио…

"Жао ми га је,: Али..." Коначно! Рафа Надал се први пут огласио о Новаковој дисквалификацији и никога није оставио…

Спортал блиц 14.09.2020
Након седам месеци Рафаел Надал се враћа у њему најомиљенијем делу сезоне, корона вирус је утицао да не игра на турнирима у САД, али европску шљаку не прескаче. Шпански ас је у Риму где вредно тренира за први меч на тамошњем… »
Надал први пут о Ђоковићу: Било ми је жао... Не би требало то да радимо на терену

Надал први пут о Ђоковићу: Било ми је жао... Не би требало то да радимо на терену

Мондо 14.09.2020
Шпанац се огласио поводом Новакове ситуације у Њујорку. Шпанац се огласио поводом Новакове ситуације у Њујорку. На дан почетка Мастерса у Риму, сви погледи у "Вечном граду" усмерени су ка двојици великана - Новаку Ђоковићу и… »
Ђоковић: Да имам мир Пита Сампраса

Ђоковић: Да имам мир Пита Сампраса

Н1 Инфо 14.09.2020
После дисквалификације на УС опену, Новак Ђоковић се окреће турнирима на шљаци. Први рекет света стигао је у Рим, где ће се током ове недеље борити за пету титулу у каријери у комплексу „Форо Италико“. Србин креће од другог… »
Новак говорио први пут у јавности о догађају из њујорка: Пред почетак тунира огласио се Ђоковић

Новак говорио први пут у јавности о догађају из њујорка: Пред почетак тунира огласио се Ђоковић

Хот спорт 14.09.2020
Данас креће турнир у Риму! Новак се враћа на терен, а пре тога је изшао у јавност и говорио о догађају у Њујорку. – Правила су јасна. Прихватио сам одлуку и наставио даље. Тако је како је. Не могу да вам обећам или гарантујем… »
Ђоковић о дисквалификацији: Никад нећу заборавити тај инцидент

Ђоковић о дисквалификацији: Никад нећу заборавити тај инцидент

Бета 14.09.2020
Најбољи тенисер света Новак Дјоковић рекао је данас да је научио "велику лекцију" након што је дисквалификован са Отвореног првенства САД и истакао да никада неће заборавити тај инцидент. Дјоковић је дисквалификован у четвртој… »
Новак: Био је шок, настављам даље али не заборављам

Новак: Био је шок, настављам даље али не заборављам

Н1 Инфо 14.09.2020
Први пут након дисквалификације на УС Опену, Новак Ђоковић говорио је о дешавањима у Њујорку. "Био је то шок за мене. Први пут у каријери ми се догодило нешто такво. Можда је могло да се деси и раније, као што може да се догоди… »
"Не могу то да: Гарантујем..." Новак Ђоковић први пут о скандалу на УС Опену! Сви су чекали шта ће да каже, а онда је…

"Не могу то да: Гарантујем..." Новак Ђоковић први пут о скандалу на УС Опену! Сви су чекали шта ће да каже, а онда је…

Спортал блиц 14.09.2020
Новак Ђоковић је први пут од дисквалификације са УС Опена, где је у осмини финала лоптицом погодио линијског судију, говорио о том несрећном сплету околности и прераном напуштању њујоршког гренд слема. То је учинио у Риму, где… »
Ђоковић проговорио о лаури и немилом догађају: Не могу да обећам да ми се то неће поново десити

Ђоковић проговорио о лаури и немилом догађају: Не могу да обећам да ми се то неће поново десити

Вечерње новости 14.09.2020
ВРЕМЕ пролази, а о инциденту са четвртфиналног меча Ју-Ес опена и даље се прича. Више пута испричана је прича да је Новак Ђоковић дисквалификован са Ју-Ес опена због тога што је у афекту послао лоптицу иза терена, а она је… »
Ђоковић о инциденту на УС Опену: Не могу да обећам да никада нећу поновити нешто слично

Ђоковић о инциденту на УС Опену: Не могу да обећам да никада нећу поновити нешто слично

Моззарт спорт 14.09.2020
Први пут пред новинарима после свега што се догодило. Много буре дигла је ситуација у којој је Новак Ђоковић погодио линијског судију у грло, све се поптуно надреално одиграло и завршило дисквалификацијом српског тенисера са УС… »
Ђоковић: Не гарантујем да нећу поновити потез са УС Опена

Ђоковић: Не гарантујем да нећу поновити потез са УС Опена

Нова 14.09.2020
Новак Ђоковић први пут од дисквалификације са УС Опена обратио се јавности путем званичне конференије, а повод је био почетак Мастерса у Риму. Ипак, у првом плану поново су била дешавања са претходног гренд слема. Неизбежна тема… »
Не могу да обећам да ми се то неће поновити: Новак о ноћи коју никада неће заборавити, али и о Лаури!

Не могу да обећам да ми се то неће поновити: Новак о ноћи коју никада неће заборавити, али и о Лаури!

Мондо 14.09.2020
Први пут је разговарао с новинарима од инцидента... Први пут је разговарао с новинарима од инцидента... Прошло је више од недељу дана од када је Новак Ђоковић дисквалификован са УС Опена јер је лоптицом погодио линијског судију… »
Новак Ђоковић пред још једном казном? Навијачи се уздају у досад скривани снимак, али је могућ још један шамар УС Опена!

Новак Ђоковић пред још једном казном? Навијачи се уздају у досад скривани снимак, али је могућ још један шамар УС Опена!

Спортал блиц 14.09.2020
Новак Ђоковић је са УС Опена дисквалификован у осмини финала чим је лоптицом погодио линијског судију, а иако се његови навијачи уздају у најновији снимак тог догађаја, можда са санкцијама за најбољег тенисера света није… »

Вести дана »