Повезане вести
Берлускони напустио болницу пошто је прележао корону
Радио 021 14.09.2020
Бивши италијански премијер Силвио Берлускони данас је напустио болницу пошто је прележао ковид-19, рекавши да је преживео "најопаснији изазов" свог живота. "Са задовољством сам себи рекао: Извукао си се поново", рекао је… »
Берлускони изашао из болнице
Нова 14.09.2020
Бивши италијански премијер Силвио Берлускони који је 3. септембра хоспитализован због инфекције плућа изазване коронавирусом, изашао је данас из болнице. “Било је то тешко искушење, али захваљујуц́и небу и лекарима Сан Рафаела… »
Берлускони изашао из болнице
Нови магазин 14.09.2020
Бивши италијански премијер Силвио Берлускони који је 3. септембра хоспитализован због инфекције плућа изазване коронавирусом, изашао је данас из болнице. "Било је то тешко искушење, али захваљујуц́и небу и лекарима Сан Рафаела… »
Берслускони пуштен из болнице
РТВ 14.09.2020
РИМ - Бивши италијански премијер и лидер странке " Форза Италиа ", Силвијо Берлускони, данас је отпуштен из миланске болнице "Сан Рафаело", након десетодневне хоспитализације због заразе Ковидом-19, пише агенција Анса. "Свако од… »
Берлускони изашао из болнице: Преживео сам најопаснији изазов у свом животу
Н1 Инфо 14.09.2020
Бивши италијански премијер Силвио Берлускони напустио је болницу у понедељак након што је преболео коронавирус, рекавши да је преживео "најопаснији изазов" свог живота. "Са задовољством сам себи рекао: Извукао си се поново"… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 14 минутајош 31 повезана
Вучић о судбини НИС-а: Могуће три опције за решење санкција, крајњи рок 15. јануар
Сербиан Невс Медиа пре 3 минутајош 25 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 1 сатјош 28 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 24 минутајош 46 повезаних
"Имамо одличне лидере, почев од Урсуле" Стигла оштра реакција из Европске уније на Трампову изјаву!
Курир пре 1 сатјош 22 повезане