Povezane vesti

Zelenović podneo krivične prijave zbog neregularnosti na izborima u Šapcu

Radio 021 14.09.2020
Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv osoba za koje misli da su sprečili građane… »
"Podneo sam krivične prijave protiv mafije iz SNS!" (video)

"Podneo sam krivične prijave protiv mafije iz SNS!" (video)

Pravda 14.09.2020
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, podneo je krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal protiv Milana Ostojića Sandokana i članova Srpske napredne stranke zbog toga što su, kako kaže za Nova.rs, mafijaškim metodama… »
Zelenović: Podneo sam krivične prijave protiv mafije iz SNS

Zelenović: Podneo sam krivične prijave protiv mafije iz SNS

Nova 14.09.2020
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, podneo je krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal protiv Milana Ostojića Sandokana i članova Srpske napredne stranke zbog toga što su, kako kaže za Nova.rs, mafijaškim metodama… »
Zelenović podneo krivične prijave zbog izbornih neregularnosti na lokalnim izborima u Šapcu

Zelenović podneo krivične prijave zbog izbornih neregularnosti na lokalnim izborima u Šapcu

Slobodna Evropa 14.09.2020
Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv lica za koje misli da su sprečili građane… »
Lista „Nebojša Zelenović-Šabac je naš“ podnela krivične prijave za organizovani kriminal

Lista „Nebojša Zelenović-Šabac je naš“ podnela krivične prijave za organizovani kriminal

Danas 14.09.2020
Pravni tim liste „Šabac je naš – Nebojša Zelenović“ podneo je Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu krivične prijave zbog krivičnog dela udruživanje radi protivustavne delatnosti, napada na ustavno uređenje, povrede prava glasanja… »

N1 Info 14.09.2020
Gradonačelnik Šapca i nosilac liste "Šabac je naš" na lokalnim izborima u tom gradu Nebojša Zelenović izjavio je da je podneo krivičnu prijavu Tužilaštvu za organizovani kriminal u Beogradu protiv lica za koje misli da su sprečili građane… »

Vesti dana »