Povezane vesti
Nove turbulencije u SDA: Šta poslije Čamparine ostavke?
Slobodna Evropa 14.09.2020
“Poslije ovakvih formulacija ja mislim da će on (Aljoša Čampara o.p.) teško ostati u SDA”, rekao je u ponedjeljak, 14. septembra, Bakir Izetbegović, predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA), nakon sjednice Kolegija stranke u Sarajevu. Zbog… »
SDA bez jasnog odgovora na ostavku Aljoše Čampare
Al Jazeera 14.09.2020
Čamparina ostavka dovela je u pitanje rad Vlade Kantona Sarajevo, koja bi mogla ostati bez većine u toj kantonalnoj skupštini. Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović rekao je da će Aljoša Čampara teško ostati u stranci, nakon što… »
Izetbegović: Nema moje odgovornosti zbog odlaska ljudi iz stranke
Slobodna Evropa 14.09.2020
Bakir Izetbegović, predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) izjavio je u ponedjeljak, 14. septembra, nakon sastanka Kolegija stranke, kako Aljoša Čampara teško da će ostati u toj političkoj stranci. Aljoša Čampara, ministar unutrašnjih poslova… »
Vesti dana »
Skandal na sahrani ajatolaha Alija Hamneija: Sin naslednik se nije pojavio, sumnja se na ovaj razlog
Mondo pre 1 satjoš 37 povezanih
Ugašena još tri mlada života: Dva osamnaestogodišnjaka savila automobil oko drveta u Banji Koviljači, mladić (22) poginuo u Surčinu. Uznemirujući prizor, MUP ponovo apeluje (foto)
Dnevnik pre 1 satjoš 25 povezanih
Prognoza vremena za ponedeljak, 6. jul: Sutra promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima
Radio sto plus pre 1 satjoš 26 povezanih
FIBA već "dodelila" zlato Amerikancima: "Srbija je poslednja prepreka"
Nova pre 47 minutajoš 27 povezanih
Otkriveni novi detalji najprljavije utakmice Svetskog prvenstva! Bezobrazni Paragvajci tokom utakmice prešli svaku granicu normalnog!
Kurir pre 52 minutajoš 34 povezane