Povezane vesti
Nove turbulencije u SDA: Šta poslije Čamparine ostavke?
Slobodna Evropa 14.09.2020
“Poslije ovakvih formulacija ja mislim da će on (Aljoša Čampara o.p.) teško ostati u SDA”, rekao je u ponedjeljak, 14. septembra, Bakir Izetbegović, predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA), nakon sjednice Kolegija stranke u Sarajevu. Zbog… »
SDA bez jasnog odgovora na ostavku Aljoše Čampare
Al Jazeera 14.09.2020
Čamparina ostavka dovela je u pitanje rad Vlade Kantona Sarajevo, koja bi mogla ostati bez većine u toj kantonalnoj skupštini. Predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) Bakir Izetbegović rekao je da će Aljoša Čampara teško ostati u stranci… »
Izetbegović: Nema moje odgovornosti zbog odlaska ljudi iz stranke
Slobodna Evropa 14.09.2020
Bakir Izetbegović, predsjednik Stranke demokratske akcije (SDA) izjavio je u ponedjeljak, 14. septembra, nakon sastanka Kolegija stranke, kako Aljoša Čampara teško da će ostati u toj političkoj stranci. Aljoša Čampara, ministar unutrašnjih… »
Vesti dana »

"Putin je samo bacio kost trampu": Ukrajinski poslanik razotkrio pravi plan predsednika Rusije: Znam zašto je pristao da obustavi napade na ključnu infrastrukturu
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih

Ivica Dačić za Danas: Prvobitna izjava da MUP nema zvučni top je bila nespretna
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

Štab za vanredne situacije Valjeva proglasio vanrednu situaciju usled potencijalne elementarne nepogode epidemije
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Prvo oglašavanje Trampa nakon razgovora sa Putinom: Spomenuo i Zelenskog: "Ovo je važno za dobrobit čovečanstva"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana

Dačić zatražio pomoć FBI! Poslao pismo direktoru zbog optužbi da je na studentskom protestu upotrebljen "zvučni top"
Blic pre 4 satijoš 1 povezana