Povezane vesti

Na pomolu razlaz bez dogovora: Boris Džonson optužen da krši međunarodne dogovore, bregzit u ćorsokaku

Večernje novosti 15.09.2020
ODOBRAVANjEM predloga zakona u Donjem domu parlamenta kojim se direktno krše odredbe vezane za Irsku iz sporazuma o razlazu s EU, potpisanim pre manje od godinu dana, Belika Britanija, kao jedna od najstarijih demokratija, direktno krši preuzete… »

Džonson dobio većinu za usvajanje zakona kojim želi da prekrši delove sporazuma o Bregzitu

Danas 15.09.2020
Premijer Velike Britanije Boris Džonson dobio je u ponedeljak kasno uveče većinu u Donjem domu parlamentu i tako prešao prvu prepreku za usvajanje zakona, koji mnogi ocenjuju suprotnim međunarodnom pravu, a kojim želi da prekrši delove sporazuma o… »

Džonson dobio podršku parlamenta za sporni zakon o bregzitu, sledi četvodnevna rasprava

Blic 15.09.2020
Britanska vlada dobila je u ponedeljak uveče podršku parlamenta za svoj sporni zakon o unutrašnjem tržištu, a kojim se krše odredbe sporazuma o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije, javlja Rojters. U drugom čitanju za predlog zakona glasalo… »

VB vs. EU: Prvu rundu dobija Džonson

B92 15.09.2020
London -- Britanska vlada dobilasinoć podršku parlamenta zasporni zakon o unutrašnjem tržištu, a kojim se krše odredbe sporazuma o izlasku Velike Britanije iz EU. U drugom čitanju za predlog zakona glasalo je 340 poslanika, a protiv je bilo 263… »

Ultimatum

B92 15.09.2020
Brisel, London -- EU pojačava pripreme za "Bregzit bez dogovora", jer je Velika Britanija odbila ultimatum da odustane od poništavanje ključnih elemenata potpisanog Sporazuma. Upravo taj sporni nacrt zakona nalazi se pred britanskim parlamentom, javlja… »

Džonson dobio podršku parlamenta za sporni zakon o Bregzitu

RTV 15.09.2020
LONDON - Britanska vlada dobila je dobila je sinoć podršku parlamenta za svoj sporni zakon o unutrašnjem tržištu, a kojim se krše odredbe sporazuma o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije, javlja Rojters. U drugom čitanju za predlog zakona… »

Britanski parlament glasao za sporni zakon o Bregzitu

Nova 15.09.2020
Britanska vlada dobila je dobila je u ponedeljak uveče podršku parlamenta za svoj sporni zakon o unutrašnjem tržištu, a kojim se krše odredbe sporazuma o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije, javlja Rojters. U drugom čitanju za predlog zakona… »

Džonson dobio podršku za zakon kojim planira da prekrši deo sporazuma o Bregzitu

N1 Info 15.09.2020
Britanski premijer Boris Džonson dobio je u ponedeljak većinu u parlamentu u prvom od nekoliko krugova glasanja o zakonu suprotnom međunarodnom pravu kojim želi da prekrši delove sporazuma o Bregzitu. Džonson, koji u Donjem domu parlamenta ima… »

Džonson dobio podršku parlamenta za sporni zakon o Bregzitu

RTS 15.09.2020
Britanska vlada dobila je podršku parlamenta za svoj sporni zakon o unutrašnjem tržištu, a kojim se krše odredbe sporazuma o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije, javlja "Rojters". U drugom čitanju za predlog zakona glasalo je 340 poslanika, a… »

Na pomolu sukob Britanije i EU: Parlament izglasao podršku spornom zakonu o Bregzitu

Kurir 15.09.2020
LONDON - Britanska vlada dobila je dobila je ponedeljak uveče podršku parlamenta za svoj sporni zakon o unutrašnjem tržištu, a kojim se krše odredbe sporazuma o izlasku Velike Britanije iz Evropske unije, javlja Rojters. U drugom čitanju za predlog… »

Vesti dana »