Povezane vesti
Nije dobro, opet ima umrlih: Veliki skok broja zaraženih koronom u Srbiji, preminulo još dvoje ljudi!
Mondo 15.09.2020
Poslednji podaci o korona virusu u Srbiji! Poslednji podaci o korona virusu u Srbiji! Prema poslednjim informacijama dnevnog preseka za 15. septembar, u Srbji je od korone umrlo dvoje ljudi, a zabeleženo je još 74 nova slučaja zaraze. Na respiratorima je… »
Pogledajte snimak svađe o kojoj bruji Srbija: Tiodorović pobesneo u Jutarnjem programu! (video)
Mondo 15.09.2020
"Ako me ne pustite da kažem šta imam, ustajem i odlazim"! "Ako me ne pustite da kažem šta imam, ustajem i odlazim"! Svađa u Jutarnjem programu - član Kriznog štaba protiv voditelja i gošći! Prof. dr Branislav Tiodorović očitao je bukvicu Srđanu, Jovani i… »
Svađa u studiju uživo: Tiodorović izgrdio voditelje i zapretio da će ustati i otići! (video)
Mondo 15.09.2020
Član Kriznog štaba prof. dr Branislav Tiodorović izribao Jovanu, Srđana i gošće! Član Kriznog štaba prof. dr Branislav Tiodorović izribao Jovanu, Srđana i gošće! U studiju Prve su Jovana Joksimović, Srđan Predojević i gošće novinarke pričali o… »
Okršaj Tiodorovića i voditelja uživo: Ustaću i otići ću
Nova 15.09.2020
"Baš veselo i prijatno, voleo bih da tako bude u našim bolnicama i kovid ambulantama, a neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama umrlih," rekao je dr Branislav Tiodorović, član Kriznog štaba… »
Svađa uživo: Dr Tiodorović i Jovana Joksimović u klinču: Ustaću i otići ću ako mi ne dozvolite da ispričam šta hoću
Blic 15.09.2020
U jutarnjem programu TV Prva jutros je gostovao prof. dr Branislav Tiodorović, koji je govorio o putovanjima u vreme korone i objašnjavao nove mere Kriznog štaba koje će početi da se sprovode od petaka, a odnose se na naše državljane koji se vraćaju sa… »
Svađa u studiju uživo: Tiodorović izgrdio voditelje i zapretio da će ustati i otići!
Pravda 15.09.2020
U studiju su Srđan Predojević i Jovana Joksimović razgovarali sa novinarkama o putovanjima, a jedna od njih je pričala i o otkazivanju aranžmana i odlasku na letovanje. Kada se uključio prof. dr Tiodorović, nastao je haos! "Baš veselo i prijatno, voleo… »
Hitna poruka doktorke darije: Poslala je Jovani sms tokom svađe sa Tiodorovićem, evo šta je napisala!
Mondo 15.09.2020
Član Kriznog štaba prof. dr Branislav Tiodorović izribao Jovanu, Srđana i gošće! Član Kriznog štaba prof. dr Branislav Tiodorović izribao Jovanu, Srđana i gošće! Svađa u Jutarnjem programu! Prof. dr Branislav Tiodorović očitao je bukvicu Srđanu, Jovani i… »
Svađa u programu uživo Nakon ove scene dr Tiodorović zapretio: Ustaću i otići ću
Večernje novosti 15.09.2020
NAKON što su Srđan Predojević i Jovana Joksimović sa gostima u studiju razgovarali o ovogodišnjem letovanju, agencijama i povoljnim aranžmanima čak i u septembru, u program se uključio i epidemiolog dr Branislav Tiodorović, koji je vidno uznemiren temom… »
Dr Tiodorović izribao Jovanu Joksimović i Srđana: Ustaću i otići ću, dozvolite mi da kažem šta hoću
Telegraf 15.09.2020
- Baš veselo i prijatno, voleo bih da tako bude u našim bolnicama i kovid ambulantama, a neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama umrlih - rekao je prof. dr Tiodorović. Profesor Branislav… »
Vesti dana »
Vučić: Nemam veliki strah zbog gasa koliko zbog nafte, verujem da ćemo imati podršku EU u važnim stvarima
RTS pre 4 minutajoš 41 povezana
Preminula žena (79) teško povređena u udesu na Matejevačkom putu
Niške vesti pre 54 minutajoš 27 povezanih
NBS potvrđuje stabilnost deviznog tržišta uprkos sezonskom porastu potražnje za evrom
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 34 povezane
Šta ruski mediji pišu o NIS-u: Vučić upozorava, spreman da „podvuče crtu“
Danas pre 5 satijoš 30 povezanih