Povezane vesti

Nije dobro, opet ima umrlih: Veliki skok broja zaraženih koronom u Srbiji, preminulo još dvoje ljudi!

Mondo 15.09.2020
Poslednji podaci o korona virusu u Srbiji! Poslednji podaci o korona virusu u Srbiji! Prema poslednjim informacijama dnevnog preseka za 15. septembar, u Srbji je od korone umrlo dvoje ljudi, a zabeleženo je još 74 nova slučaja zaraze. Na respiratorima… »

Pogledajte snimak svađe o kojoj bruji Srbija: Tiodorović pobesneo u Jutarnjem programu! (video)

Mondo 15.09.2020
"Ako me ne pustite da kažem šta imam, ustajem i odlazim"! "Ako me ne pustite da kažem šta imam, ustajem i odlazim"! Svađa u Jutarnjem programu - član Kriznog štaba protiv voditelja i gošći! Prof. dr Branislav Tiodorović očitao je bukvicu… »

Svađa u studiju uživo: Tiodorović izgrdio voditelje i zapretio da će ustati i otići! (video)

Mondo 15.09.2020
Član Kriznog štaba prof. dr Branislav Tiodorović izribao Jovanu, Srđana i gošće! Član Kriznog štaba prof. dr Branislav Tiodorović izribao Jovanu, Srđana i gošće! U studiju Prve su Jovana Joksimović, Srđan Predojević i gošće novinarke… »

Nakon svađe u studiju, Jovani stigla poruka i od dr darije: Evo šta je poručila Kisićeva

Kurir 15.09.2020
Nakon što je dr Branislav Tiodorović očitao je bukvicu Srđanu, Jovani i gošćama u studiju zbog opuštenog stava prema putovanju i povratku ljudi sa letovanja, oglasila se i dr Darija Kisić Tepavčević. Voditeljka Jovana je, odmah nakon… »

Okršaj Tiodorovića i voditelja uživo: Ustaću i otići ću

Nova 15.09.2020
"Baš veselo i prijatno, voleo bih da tako bude u našim bolnicama i kovid ambulantama, a neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama umrlih," rekao je dr Branislav Tiodorović, član Kriznog… »

Svađa uživo: Dr Tiodorović i Jovana Joksimović u klinču: Ustaću i otići ću ako mi ne dozvolite da ispričam šta hoću

Blic 15.09.2020
U jutarnjem programu TV Prva jutros je gostovao prof. dr Branislav Tiodorović, koji je govorio o putovanjima u vreme korone i objašnjavao nove mere Kriznog štaba koje će početi da se sprovode od petaka, a odnose se na naše državljane koji se… »

Svađa u studiju uživo: Tiodorović izgrdio voditelje i zapretio da će ustati i otići!

Pravda 15.09.2020
U studiju su Srđan Predojević i Jovana Joksimović razgovarali sa novinarkama o putovanjima, a jedna od njih je pričala i o otkazivanju aranžmana i odlasku na letovanje. Kada se uključio prof. dr Tiodorović, nastao je haos! "Baš veselo i prijatno… »

Hitna poruka doktorke darije: Poslala je Jovani sms tokom svađe sa Tiodorovićem, evo šta je napisala!

Mondo 15.09.2020
Član Kriznog štaba prof. dr Branislav Tiodorović izribao Jovanu, Srđana i gošće! Član Kriznog štaba prof. dr Branislav Tiodorović izribao Jovanu, Srđana i gošće! Svađa u Jutarnjem programu! Prof. dr Branislav Tiodorović očitao je bukvicu… »

Svađa u programu uživo Nakon ove scene dr Tiodorović zapretio: Ustaću i otići ću! Nastao muk u studiju

Kurir 15.09.2020
Nakon što su Srđan Predojević i Jovana Joksimović sa gostima u studiju razgovarali o ovogodišnjem letovanju, agencijama i povoljnim aranžmanima čak i u septembru, u program se uključio i epidemiolog dr Branislav Tiodorović, koji je vidno… »

Svađa u programu uživo Nakon ove scene dr Tiodorović zapretio: Ustaću i otići ću

Večernje novosti 15.09.2020
NAKON što su Srđan Predojević i Jovana Joksimović sa gostima u studiju razgovarali o ovogodišnjem letovanju, agencijama i povoljnim aranžmanima čak i u septembru, u program se uključio i epidemiolog dr Branislav Tiodorović, koji je vidno… »

Dr Tiodorović izribao Jovanu Joksimović i Srđana: Ustaću i otići ću, dozvolite mi da kažem šta hoću

Telegraf 15.09.2020
- Baš veselo i prijatno, voleo bih da tako bude u našim bolnicama i kovid ambulantama, a neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama umrlih - rekao je prof. dr Tiodorović. Profesor Branislav… »

Vesti dana »