Повезане вести

Одговор председника УО РТС-а Мариники Тепић

Одговор председника УО РТС-а Мариники Тепић

РТС 15.09.2020
Председник УО РТС-а Владимир Вулетић одговорио је на тврдње које је Мариника Тепић изнела у вези са пословањем РТС-а. Одговор преносимо у целини. Поштована грађанко Тепић, Одговарам Вам као грађанки, јер као председник УО РТС… »
Председник УО РТС-а одговорио Мариники Тепић

Председник УО РТС-а одговорио Мариники Тепић

Нови магазин 15.09.2020
Председник Управног одбора Радио телевизије Србије (РТС) Владимир Вулетић оценио је данас да је потпредседница Странке слободе и правде (СПП) Мариника Тепић својим отвореним писмом "дала прилику" в.д. директору РТС Драгану… »
Тепић Бујошевићу: Позовите ме на РТС да причамо о финансијама јавног сервиса

Тепић Бујошевићу: Позовите ме на РТС да причамо о финансијама јавног сервиса

Н1 Инфо 15.09.2020
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић поручила је вршиоцу дужности директора РТС Драгану Бујошевићу да скупи храбрости не да јој одговара на писмо које није било упућено њему, већ да је позове на јавни сервис да… »
Тепић одговорила Бујошевићу: Позовите ме на РТС да разговарамо

Тепић одговорила Бујошевићу: Позовите ме на РТС да разговарамо

Данас 15.09.2020
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић поручила је данас вршиоцу дужности директора Радио-телевизије Србије Драгану Бујошевићу да скупи храбрости не да јој одговара на писмо које није било упућено њему, већ да је… »
Тепић тражи гостовање на РТС-у како би изнела доказе својих тврдњи

Тепић тражи гостовање на РТС-у како би изнела доказе својих тврдњи

Нови магазин 15.09.2020
Потпредседница Странке слободе и правде Мариника Тепић затражила је данас од в.д. генералног директора Радио-телевизије Србије (РТС) Драгана Бујошевића да је позове да гостује на јавном сервису како би изнела доказе о тврдњама у… »
Тепић: Бујошевићу, како сте бацали милионе наших евра

Тепић: Бујошевићу, како сте бацали милионе наших евра

Нова 15.09.2020
Мариника Тепић, потпредседница ССП, одговорила је В.Д. директору РТС Драгану Бујошевићу који је најавио да ће је тужити због оптужби за финансијске малверзације у јавном сервису. Како се наводи у саопштењу ССП које потписује… »

Вести дана »