Povezane vesti
Doktor Šćepanović je bio otpisan, tri nedelje na respiratoru, u komi... vratio se živ!
Prva 15.09.2020
Prof. dr Radisav Šćepanović, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja, i bivši direktor klinike „Dragiša Mišović“, pričao je „Jutru“ Prve televizije o tome kako se izborio sa najtežim oblikom korone. Tri nedelje proveo je na respiratoru, i naravno u… »
Jutro - Utorak, 15. septembar - Ko će voditi računa o građanima koji su boravili u rizičnim zemljama?
Prva 15.09.2020
Dobro jutro Srbijo! U današnjoj emisiji gledaćete: NE LJUTI SE ČOVEČE 1. Ja sam čudo! Sve je bilo protiv mene, bio sam otpisan, ali sam se posle tri nedelje na respiratoru vratio. I živ sam. Kroz kakvu je agoniju prošao u borbi protiv Kovida 19 otkriva… »
Vesti dana »

Skupovi „za“ i „protiv“ blokada: U kojim mestima je policija razdvajala građane?
Nedeljnik pre 2 satajoš 34 povezane

Novi skupovi za i protiv blokada: Napeto u Čačku, Šapcu i Kosjeriću(BLOG)
Novi magazin pre 14 minutajoš 26 povezanih

Da li je Amerika ostala bez slobode govora?! Sve protiv Trampa strogo cenzurisano, vanredno stanje za prisustvo na finalu US Opena! Vlade đurović vratio pešića U realnost: Takvi izgovori nam ne trebaju!
Hot sport pre 14 minutajoš 36 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike selektora i šok u košarkaškoj javnosti
Naslovi.ai pre 5 minutajoš 95 povezanih