Povezane vesti
"Kako ja jedem, a njega nema, kako mogu da živim a njega nema?" Mandina udovica o najtežoj borbi: "Taj krik nikad neću…
Blic 15.09.2020
Glumica Anastasija Anja Mandić otvorila je dušu o najtežem periodu, kroz koji je prošla nakon smrti supruga - legendardnog glumca Milorada Mandića Mande, koji je preminuo 15. juna 2016. godine usred premijere dečije predstave “Petar Pan” u UK “Vuk… »
Taj krik nikad neću zaboraviti! Anja Mandić progovorila o Mandinoj smrti: Pao je sa broda i odmah sam počela da se mirim
Kurir 15.09.2020
Glumica Anastasia Anja Mandić, supruga preminulog glumca Milorada Mandića Mande, u intimnoj i potresnoj ispovesti podelila je detalje u vezi sa predstavom na kojoj je Manda tragično preminuo na sceni usred premijere dečje predstave "Petar Pan" u UK "Vuk… »
Vesti dana »
Pavle Grbović „razbio“ priču o patriotizmu SNS: Nećete da se sretnete s Piculom, a Vučić se rukuje sa Mladenom Markačem VIDEO
Nova pre 3 satajoš 44 povezane
Protest novosadskih studenata, na sajtu fakulteta objavljeno da je Filozofski zatvoren zbog skupa
N1 Info pre 31 minutajoš 52 povezane
Otvorene koverte sa prijavama na konkurs za generalnog direktora RTS-a: Manja Grčić jedan od kandidata
Danas pre 1 satjoš 25 povezanih
Vučić iz Davosa: Razgovarao sam sa Orbanom o NIS-u, nadam se konačnom ugovoru Rusa i Mađara do sredine marta
RTS pre 1 satjoš 24 povezane