Povezane vesti
Brano Mićunović u čitulji za Gišku: Znam da me gledaš brate
Nova 15.09.2020
Na današnji dan navršava se 29 godina od smrti Đorđa Božovića Giške, komandanta Srpske garde, člana SPO i jednog iz pleajde žestokih koji su obeležili život u srpskoj prestonici osamdesetih godina 20 veka. Da sećanje na Gišku i dalje živi svedoči i… »
Brano Mićunović dao čitulju za gišku: Ovim rečima mu se i danas obratio (foto)
Kurir 15.09.2020
Crnogorski biznismen Brano Mićunović čituljom je odao počast Đorđu Božoviću Giški. I danas mu se obratio sledećim rečima: "Dragi moj brate, sve ove godine živim s Tobom i znam da me gledaš negde odozgo s neba. Verujem da bi me danas razumeo koliku tugu… »
Čitulja za gišku: Brano Mićunović mu se i danas obratio ovim rečima
Večernje novosti 15.09.2020
DRAGI moj brate, sve ove godine živim s Tobom i znam da me gledaš negde odozgo s neba. Verujem da bi me danas razumeo koliku tugu nosim... Ovim rečima se u čitulji objavljenoj u štampanom izdanju Večernjih novosti od Đorđa Božovića Giške oprostio Brano… »
Vesti dana »

Ubistvo Čarlija Kirka: Puška, figura na krovu i nagrada od 100.000 dolara za informaciju o osumnjičenom
Danas pre 36 minutajoš 26 povezanih

Vremenska prognoza za petak 12. septembar 2025: Danas promenljivo sa sunčanim intervalima
Beta pre 41 minutajoš 22 povezane

Bivši brazilski predsednik Bolsonaro osuđen na 27 godina zatvora zbog pokušaja državnog udara
Nedeljnik pre 41 minutajoš 20 povezanih

Lidija je došla, ali Ceca ne! Poznato zašto je samo sestra pevačice bila na punoletstvu ćerke Saše Matića
Alo pre 1 satjoš 13 povezanih