Povezane vesti

"U školu sam za užinu nosila 50 evra, baš sam se iživljavala"! Zadrugarka se bahatila, dok drugi nisu imali za hleb!

"U školu sam za užinu nosila 50 evra, baš sam se iživljavala"! Zadrugarka se bahatila, dok drugi nisu imali za hleb!

Mondo 15.09.2020
Prvo se rasipala, a onda čuvala babe. Sve ispričala! Prvo se rasipala, a onda čuvala babe. Sve ispričala! Učesnica nove sezone rijaliti programa Zadruga 4 je i Anđela Milenković, koju su prozvali Anakonda. Ona je u razgovoru sa Mikijem Đuričićem… »
"Za užinu u školi sam nosila 50 evra, dok drugi nisu imali hleb": Anđelu šokirano gleda cela Srbija - "čuvala sam babe, a…

"Za užinu u školi sam nosila 50 evra, dok drugi nisu imali hleb": Anđelu šokirano gleda cela Srbija - "čuvala sam babe, a…

Blic 15.09.2020
Anđela Milenković, učesnica "Zadruge 4", po struci je medicinska sestra, a danas je sa Mikijem Đuričićem razgovarala o tome kako je oduvek vodila lagodan život i mnoge šokirala svojom pričom. - Uvek su me svi pitali kako putujem i odakle mi pare… »
Šok! Anđela otkrila ko je finansira: Za užinu u školi sam nosila 50 €, dok drugi nisu imali ni za hleb!

Šok! Anđela otkrila ko je finansira: Za užinu u školi sam nosila 50 €, dok drugi nisu imali ni za hleb!

Kurir 15.09.2020
Anđela Milenković i Miki Đuričić su neobavezno ćaskali, a onda su se dotakli i teme od čega Anđela živi. - Uvek su me svi pitali kako putujem i odakle mi pare, a deda mi je bio doktor, koji je imao pare. Ja sam u školu za užinu nosila pedeset… »

Vesti dana »