Povezane vesti
Moca Vukotić kao Bjeković: Kad bih osetio da neko u Fudbalskom savezu Srbije radi tendeciozno i na štetu Partizana odmah bih…
Mozzart sport 15.09.2020
"Fudbalski savez i reprezentacija Srbije su vrhunac u karijeri svakog fudbalskog radnika. Ne postoji čovek koji se bavi fudbalom da nema želju da dogura do tog nivoa. Čim smo tu, znači da vredimo“... "Da samo samo jednog sekunda osetio da neko… »
Legenda partizana odgovara na poruku s juga: Da osetim da neko radi protiv crno-belih, ne bih zatvarao oči!
Mondo 15.09.2020
"Tačno je da se ja nalazim na funkciji skauta A reprezentacije, ali mislim da nema potrebe da dokazujem svoju privrženost Partizanu"; rekao je Vukotić. "Tačno je da se ja nalazim na funkciji skauta A reprezentacije, ali mislim da nema potrebe da… »
Odgovorio navijačima, crno-bela legenda poručuje: Privženost Partizanu sam dokazao delima, a ne rečima!
Hot sport 15.09.2020
Proslavljeni srpski fudbaler i legenda FK Partizan Momčilo Moca Vukotić, trenutno obavlja funkciju skauta u Fudbalaskom savezu Srbije. Moca je govorio o dosta aktuelnim temama, pričao je šansama Partizana u borbi za titulu, ‘Orlovima’, ali i… »
Moca Vukotić odgovorio upravi Partizana: Ja sam delima, a ne rečima, dokazao svoju privrženost klubu
Telegraf 15.09.2020
Legenda crno-belih ima svoje viđenje sukoba kluba iz Humske sa FSS. Jedna od najvećih legendi u istoriji FK Partizan Momčilo Moca Vukotić, danas na funkciji skauta u FSS, govorio je o aktuelnom trenutku srpskog fudbala! Vukotić je uveren da će… »
Vesti dana »
Rhmz objavio najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi u skoro celoj Srbiji zbog 3 opasne pojave: Evo kada stiže otopljenje
Blic pre 38 minutajoš 17 povezanih
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o NIS-u i dugoročnom gasnom aranžmanu
RTV pre 14 minutajoš 7 povezanih
Mladić nastradao na putu između Inđije i Novog Slankamena, izgubio kontrolu i udario u drvo
Radio 021 pre 1 satjoš 9 povezanih