Повезане вести
Моца Вукотић као Бјековић: Кад бих осетио да неко у Фудбалском савезу Србије ради тендециозно и на штету Партизана одмах бих…
Моззарт спорт 15.09.2020
"Фудбалски савез и репрезентација Србије су врхунац у каријери сваког фудбалског радника. Не постоји човек који се бави фудбалом да нема жељу да догура до тог нивоа. Чим смо ту, значи да вредимо“... "Да само само једног секунда… »
Легенда партизана одговара на поруку с југа: Да осетим да неко ради против црно-белих, не бих затварао очи!
Мондо 15.09.2020
"Тачно је да се ја налазим на функцији скаута А репрезентације, али мислим да нема потребе да доказујем своју приврженост Партизану"; рекао је Вукотић. "Тачно је да се ја налазим на функцији скаута А репрезентације, али мислим да… »
Одговорио навијачима, црно-бела легенда поручује: Привженост Партизану сам доказао делима, а не речима!
Хот спорт 15.09.2020
Прослављени српски фудбалер и легенда ФК Партизан Момчило Моца Вукотић, тренутно обавља функцију скаута у Фудбаласком савезу Србије. Моца је говорио о доста актуелним темама, причао је шансама Партизана у борби за титулу… »
Моца Вукотић одговорио управи Партизана: Ја сам делима, а не речима, доказао своју приврженост клубу
Телеграф 15.09.2020
Легенда црно-белих има своје виђење сукоба клуба из Хумске са ФСС. Једна од највећих легенди у историји ФК Партизан Момчило Моца Вукотић, данас на функцији скаута у ФСС, говорио је о актуелном тренутку српског фудбала! Вукотић… »
Вести дана »
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 1 сатјош 1 повезана