Povezane vesti
Kija sprema tužbu Mikiju đuričiću: Sramota da me napada preko mrtvih ljudi! Ovo mu neće oprostiti (video)
Mondo 15.09.2020
Nije trebalo to da kaže. Nije trebalo to da kaže. Kija Kockar izjavila je da će podneti tužbu protiv učesnika rijaliti programa Zadruga 4, Mikija Đuričića, zbog njegove izjave da je ona "prodala očevu sahranu za deset hiljada evra". Jedan od… »
Kija Kockar hoće da tuži Mikija Đuričića: "Trpim svašta, ali ovo je previše"
Blic 15.09.2020
Pevačica Kija Kockar rešila je da tuži Mikija Đuričića, koji je rekao da je ona "prodala očevu sahranu za deset hiljada evra". - Dobiće tužbu za reči da sam prodala očevu sahranu, kao što sam tužila i Jelenu Krunić za iste izgovorene reči… »
Kockareva presavila tabak, dosta joj laži! Miki će dobiti tužbu za reči da sam prodala očevu sahranu!
Kurir 15.09.2020
Kija Kockar rešila je da se obračuna sa svakim ko iznosi neproverene i neistinite informacije o njoj. Prvi na tapetu je Miki Đuričić, koji je rekao da je ona "prodala očevu sahranu za deset hiljada evra". Jedan od najgledanijih trenutaka u prvoj… »
Vesti dana »
Najmanje petoro nastradalih u požaru koji guta delove Los Anđelesa
BBC News pre 1 satjoš 61 povezana
Najnovije upozorenje RHMZ: Vodostaj na Savi u porastu kod ovog grada
Telegraf pre 2 satajoš 25 povezanih
Kreće prijava za penzionere za ovu vrstu pomoći: Evo ko sve ima pravo da aplicira - Potrebno je podneti samo ova 3 papira!
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih
"Ovo ću ti staviti na grob, svaki dan ću da ti palim sveću": Milinkovićeva ćerka (11) održala oproštajni govor
Telegraf pre 1 satjoš 16 povezanih
Okončana blokada Jovine gimnazije, učenici poručili da podržavaju borbu studenata
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih