Повезане вести
Пироћанци, није вас срамота? Вид је сам очистио кеј у свом граду и то већ четврти пут: "Упорни сте ви, али упоран сам и ја!"…
Блиц 15.09.2020
Лепоту пиротског кеја на Нишави донедавно је нарушавало смеће које су несавесни грађани остављали иза себе. Један њихов суграђанин одлучио је да засуче рукаве и покаже свима како се чува и воли природа и свој град. Вредне руке… »
Пироћанац сам чистио кеј од ђубрета
Јужне вести 15.09.2020
Четрнаест великих кеса различитог ђубрета сакупио је пиротски песник и музичар Вид Марјановић само са једне стране кеја на Нишави, а како каже наредних дана чистиће и другу страну. Пиротски кеј важи за један од најлепших у… »
Вести дана »
Хоће ли се евро и данас продавати по 120 динара: Колики курс смеју да зарачунавају мењачнице
Глас Зајечара пре 4 сатијош 10 повезаних
Рекордне цене пелета, поскупео за више од 50 одсто: Дракулић каже да га има за извоз, а продавац из Чачка да је несташица
Н1 Инфо пре 5 сатијош 7 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 4 сатијош 3 повезане
НБС: НЕМА НЕСТАШИЦЕ ЕВРА, КАЗНЕ ЗА СВЕ КОЈИ ДИЖУ КУРС И ЗЛОУПОТРЕБЉАВАЈУ СИТУАЦИЈУ
Озон пре 20 минутајош 26 повезаних